Zavřít reklamu

Battery Widget

Jak již samotný název napovídá, aplikace Battery Widget vám dokáže posloužit jakožto widget, který ukazuje zbývající stav baterie. K programu tedy můžete přistupovat po přesunu do bočního panelu, přičemž nesmíme ani zapomenout zmínit, že nástroj informace zobrazuje i přímo v Docku.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Live Paradise

Už několikrát bylo prokázáno, že animované neboli živé tapety dokážou být uklidňující. Přesně proto by vás mohla zaujmout aplikace Live Paradise, která nabízí kolekci s 32 takovými tapetami s tematikou západu slunce, vodopádů, pláže a podobně. Tímto způsobem je tak možné odbourat stres, úzkost a obecně se zrelaxovat.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Square Picture

Pokud jste poměrně aktivní na sociálních sítích jako Facebook či Instagram, mohla by vám přijít vhod aplikace Square Picture. Tento nástroj totiž dokáže prakticky lusknutím prstu ořezat vaše fotografie do podoby čtverce, díky čemuž tak snímek přesně připraví pro zmiňované sítě.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Our Galaxy

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by vám v tom parádně pomoct aplikace Our Galaxy. Program vám totiž dokáže poskytnout perfektní náhled na galaxii ve 3D, díky čemuž vám pomůže s pochopením celého fungování a navíc tak poskytne řadu informací.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Transport Fever 2

Do akce dnes také po delší době znovu zamířila oblíbená manažerská strategie Transport Fever 2. Vaším úkolem totiž bude vybudovat komplexní přepravní infrastrukturu a následně zajistit co možná nejlepší trasy nejen po zemi, ale také po vodě i vzduchem. Začínat přitom budete v roce 1850 a je už jen na vás, kam to následně dokážete dotáhnout.

  • Původní cena: 39,99 € (23,99 €)

Dnes nejčtenější

.