Zavřít reklamu

Guess Pictures and Words Quiz

Stažením aplikace Guess Pictures and Words Quiz si přijdete na poměrně zábavnou hru, která vás navíc dokáže procvičit ve znalosti anglických slovíček. Jedná se totiž o prostý kvíz, kdy vaším úkolem bude napsat, co se nachází na právě zobrazeném obrázku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Safety Note+

Prostřednictvím aplikace Safety Note+ můžete rychle a jednoduše dodatečně zabezpečit vaše poznámky. Do tohoto programu si totiž vaše myšlenky budete přímo zapisovat, přičemž výhodou je, že nástroj funguje jako sejf. K vašim záznamům se tedy dostanete pouze po autentizaci skrze Face/Touch ID, případně zadáním hesla.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Math Keyboard

V rámci dnešní akce je taktéž k dostání aplikace The Math Keyboard, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Jedná se o poměrně zajímavý nástroj, který vám zpřístupní další klávesnici sloužící pro nejrůznější výpočty. Díky tomu při potřebě nějakého výpočtu se nebudete muset přepnout do aplikace Kalkulačka, ale můžete vše udělat rovnou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Silversword

Milovníci klasických, retro RPG titulů by rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Silversword. V této hře na vás totiž čeká, podle slov vývojáře, ten nejnebezpečnější záporák všech dob, který hravě strčí do kapsy například i bílé chodce, Voldemorta a ostatní. Vy se spolu s vaším hrdinou přitom podíváte do zajímavého světa, kde na vás čeká notná dávka nebezpečí. Vaším úkolem bude dát dohromady skupinu hrdinů, kteří se následně postaví přicházejícímu zlu, které touží po zničení lidstva.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Silversword

Lootbox RPG

Další RPG hra, která je dnes v rámci akce k dostání se slevou, je Lootbox RPG. V tomto 2D titulu budete muset prozkoumávat dávno zapomenuté žaláře, kde dřímá tajuplné zlo. Hlavním cílem je přitom pomoct vašemu otci a ubránit celou říši před útoky nepřátel.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

3D Scanner App

Jak již samotný název napovídá, aplikace 3D Scanner App vám dokáže posloužit jakožto nástroj pro skenování nejrůznějších objektů ve 3D. Tyto modely si následně můžete rovnou prohlédnout a případně je sdílet ve formátu STL, OBJ, USDZ a PLY. Výhodou je, že program dokáže skvěle využít i LiDAR senzor.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.