Zavřít reklamu

HDR Portrait

Aplikace HDR Portrait dokáže proměnit váš iPhone či iPad v perfektní zařízení pro tvorbu takzvaných portrétních snímků. Tento nástroj totiž používá možností umělé inteligence a neuronových sítí, díky čemuž dokáže skvěle detekovat obličeje, oddělit je od pozadí a následně aplikovat propracované HDR efekty.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Deep Sleep, Insomnia Help

Jestliže máte problémy s usínáním, tak byste se měli rozhodně přinejmenším podívat na aplikaci Deep Sleep, Insomnia Help. Program využívá principů hypnózy a prostřednictvím uklidňujících zvuků vás dokáže uklidnit a pomoct vám tak se zmiňovaným usínáním.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iFart – Fart Sounds App

Jak již samotný název napovídá, aplikace iFart – Fart Sounds App funguje jakožto kolekce zvuků prdů. Tyto zvuky následně můžete kdykoliv pouštět a pobavit tak například vaše přátele či rodinu. Zároveň program nabízí možnost pro nahrání vašich vlastních nahrávek, což můžete následně sdílet.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Knots 3D

Stažením aplikace Knots 3D si přijdete na velice zajímavý a užitečný nástroj, který vás dokáže naučit nejrůznější a nejpoužívanější uzly, konkrétně tedy jak je poznat a jak je uvázat. Program konkrétně nabízí 151 unikátních uzlů, což skvěle doplňují jejich 3D modely pro lepší pochopení.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Teslagrad

Fanouškům logických, ale přesto zábavných her by neměla uniknout dnešní akce na populární titul Teslagrad. V této hře se ocitnete v království Elektropia, kde král vládne tvrdou rukou a bojuje se sektou technologicky vyspělých čarodějů. Vy přitom budete vybaveni tajuplnou technologií a vydáte se na průzkum opuštěné věže Tesla Tower, kde narazíte na notnou dávku překážek.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

My Shifts: Time Tracker

S pomocí aplikace My Shifts: Time Tracker si můžete rychle a jednoduše zapisovat, jak dlouho jste strávili na směně, případně kolik času jste zrovna odpracovali. To může přijít vhod především takzvaným freelancerům a ostatním, kteří potřebují znát přesný počet odpracovaných hodin.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Think-Ups

Pro lidské tělo je nesmírně důležitý pravidelný pohyb. Zapomínat by se ale nemělo ani na takzvané mentální zdraví, s čímž dokáže pomoct aplikace Think-Ups, která nabízí hned několik zajímavých her a cvičení, s jejichž pomocí dokážete zvednout vaši náladu a zrelaxovat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.