Zavřít reklamu

PDF Plus – Merge & Split PDFs

Jak již samotný název napovídá, aplikaci PDF Plus – Merge & Split PDFs poslouží primárně lidem, kteří častokrát pracují s dokumenty ve formátu PDF. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete jednoduše tyto dokumenty spojovat, případně rozdělovat. Zároveň dokáže přidat vodoznak a „PDFka“ ořezávat.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Clipart 2000+

Stažením aplikace Clipart 2000+ si přijdete na perfektní nástroj, který ocení lidé pracující například s kancelářským balíčkem Microsoft Office či Apple iWork. Tento program totiž nabízí kolekci s více než dvěma tisíci ilustracemi ve vysokém rozlišení, díky čemuž můžete skvěle vylepšit vaši práci. Ty jsou navíc rozřazeny do několika kategorií pro lepší vyhledávání.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Overlay

Aplikace Overlay nabízí poměrně zajímavou funkci, která může v mnoha ohledech přijít vhod. Tento nástroj totiž dokáže vzít například obrázek či PDF dokument, který následně s částečnou průhledností můžete zobrazit kdekoliv na obrazovce, případně s ním překrýt jinou aplikaci. To se může hodit například pro různá porovnávání, obkreslování a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Silenz

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste měli na uších sluchátka, puštěnou muziku, přičemž na vás někdo začal mluvit, ale vy jste jej pochopitelně neslyšeli? S tím si dokáže jednoduše poradit aplikace Silenz, která dokáže detekovat hlas člověka, zvonění telefonu a podobně, díky čemuž následně hudbu ztlumí.

  • Původní cena: 349 Kč (329 Kč)

The Long Dark

Po delší době do akce znovu zavítala skvělá survivalová akční hra The Long Dark, ve které budete doslova bojovat o vaše přežití. Rozdíl oproti ostatním titulům je každopádně ten, že zde se nebude potýkat s hordami nemrtvých, ale pouze s nástrahami přírody. Ocitnete se totiž sami na expedici v mrazivě chladném prostředí, kde vám postupně dochází zásoby a vaším úkolem je, abyste si poradili se zmiňovanými překážkami, získali potřebné zdroje a přežili. Hra se navíc pyšní skvělým hodnocením a mezi hráči je skutečně oblíbená.

  • Původní cena: 24,99 € (8,24 €)

Dnes nejčtenější

.