Zavřít reklamu

FileCalendar

Jestliže hledáte vhodnou aplikaci, která by vám pomohla posunout vaši produktivitu kupředu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na FileCalendar. Tento nástroj totiž funguje jako kalendář, přičemž zároveň vám poslouží k zapisování nejrůznějších poznámek a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

It’s About Time!

Stažením aplikace It’s About Time! si přijdete na zajímavou a jednoduchou utilitu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV v klasické, digitální hodiny. Samozřejmě si můžete uzpůsobit design těchto hodin. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Escapists 2: Pocket Breakout

Po dlouhé době do akce znovu vstoupila velice populární hra Escapists 2: Pocket Breakout. V tomto titulu se zhostíte nepříliš příjemné role, do role vězně. Vaším úkolem bude zapadnout do vězeňského života a naplánovat svůj útěk, k čemuž budete potřeboval splnit spoustu úkolů a nesmí vás při tom samozřejmě chytit. Zároveň můžete z vězení utíkat i v režimu kooperace.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

FoodyLife : The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

My Last Cigarette

Jak již samotný název napovídá, aplikace My Last Cigarette je určena pro kuřáky, kteří by s tímto zlozvykem rádi přestali. Prostřednictvím tohoto programu si totiž povedete poměrně detailní statistiky, a zároveň zde narazíte například na motivační zprávy a zobrazení ušetřených peněz.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Agent A: A puzzle in disguise

Ve hře Agent A: A puzzle in disguise se ocitnete v roli speciálního agenta, před kterým stojí nejednoduchý úkol. Vaším úkolem totiž bude infiltrovat nepřátelského špiona, který pomalu likviduje vaši organizaci. Přesně proto musíte odtajnit jeho plány a včas je zarazit.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

PropFun Pro – magic camera

Stažením aplikace propFun pro – magic si přijdete na zajímavý a zábavný nástroj, se kterým zažijete spoustu zábavy. Tento program je totiž vybaven notnou dávkou nejrůznějších filtrů, které můžete aplikovat především na vaše selfies a skvělým způsobem je tak ozvláštnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.