Zavřít reklamu

EPSViewer Pro

Aplikace EPSViewer Pro vám dokáže posloužit pro zobrazování nejrůznějších obrázků. Tento nástroj si totiž poradí s formáty jako PostScript, PDF, SVG, EPS a AI, které zároveň dokáže převést do podoby JPG, GIF, PNG, PDF a dalších. Program se nadále vyznačuje jednoduchým uživatelským prostředím a nechybí ani možnost pro přiblížení/oddálení.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

iAudioConverter

Jak již samotný název napovídá, aplikace iAudioConverter slouží pro převádění audio souborů napříč nejrůznějšími formáty, přičemž samozřejmě nechybí podpora MP3, AAC, M4A a dalších. Program také můžete využít pro export audia z videa, případně pro vypálení skladeb na CD disk.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Absolute Beginner’s Guide For Logic Pro X

Zakoupením aplikace Absolute Beginner’s Guide For Logic Pro X získáte kurz, který se specializuje na naprosté začátečníky v rámci programu Logic Pro X. Nástroj je konkrétně vybaven 43 obsáhlými kapitolami, ve kterých se podrobně dozvíte, jak se s čím pracuje.

  • Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Mouse Hider

Aplikace Mouse Hider primárně cílí na tvůrce obsahu a lidi, kteří častokrát prezentují. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete rychle a jednoduše skrýt váš kurzor. Toho dosáhnete třemi způsoby. Buďto po uplynutí předem nastaveného času, prostřednictvím klávesové zkratky, anebo najetím kurzoru do jednoho z rohů displeje.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Unrailed

Fanoušky kooperativních her by mohla potěšit dnešní sleva na zajímavou hru Unrailed. V tomto titulu budete spolu s vašimi přáteli stavět železniční síť napříč nekonečným, procedurálně generovaným světem. Přitom se budete setkávat s novými civilizacemi, vylepšovat váš vlak a starat se o to, aby nevykolejil.

  • Původní cena: 19,99 € (8,99 €)

Dnes nejčtenější

.