Zavřít reklamu

Star Wars Stickers2

Jestliže pro komunikaci s vašimi přáteli a rodinnými příslušníky používáte především nativní řešení iMessage, tak by se vám mohla zalíbit aplikace Star Wars Stickers2, která vám zpřístupní rozsáhlou kolekci zajímavých samolepek s tematikou hvězdných válek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

boooring – Premier Wallpapers

Chtěli byste si na vašem iPhonu či iPadu změnit tapetu, ale stále nemůžete najít ten nejvhodnější motiv? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace boooring – Premier Wallpapers. Program je vybaven sbírkou třiceti abstraktních děl, které můžete okamžitě proměnit ve vaši tapetu. Určitě byste se měli na samotný design podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Youtubers Life – Music

V posledních letech si obrovskou popularitu získali tvůrci zajímavého obsahu neboli takzvaní YouTubeři. Jejich roli si budete moct vyzkoušet na „vlastní kůži“ prostřednictvím hry Youtubers Life – Music, kdy se zhostíte role zmiňovaného YouTuber, který se zaměřuje na tvorbu hudebního obsahu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Esports Life Tycoon

Další podobnou hrou je Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

This Is the Police 2

Po dlouhé době do akce znovu vstoupila populární strategie This Is the Police 2, která vás doslova okamžitě dokáže uchvátit svým příběhem. Vy se přitom zhostíte role šerifa velitele, kvůli čemuž budete plnit typické úlohy – vyšetřoval trestné činy, vyslýchat podezřelé, zatýkat a zajišťovat obecně pořádek. Přitom je jen na vás, zdali si vyberete cestu dobra a poctivosti, nebo jednou za čas vezmete nějaký ten úplatek.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

iColorama

Aplikace iColorama cílí především na kreativní lidi, kteří by rádi vylepšili svoje fotografie netradičním způsobem. Tento nástroj je totiž vybaven notnou dávkou nejrůznějších efektů, komplexních transformací a různých štětců, díky kterým můžete snímky skvěle přetvořit. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

MetaBrush

S pomocí aplikace MetaBrush dokážete opět snadno upravit vaše fotografie. Tento program je totiž konkrétně dokáže proměnit do podoby uměleckého díla. Rozdílem oproti podobným nástrojům každopádně je, že v tomto případě máte daleko více možností a můžete si výsledek upravit dle vlastních preferencí.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.