Zavřít reklamu

VHS Cam: Vintage Video Editor

Jestliže máte v oblibě staré analogové videonahrávky, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci VHS Cam: Vintage Video Editor, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto programu totiž můžete podobný efekt dodat i vašim videím a pořádně je tak okořenit. Nechybí ani možnost přidání textu či skladby.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Flashcards Club – Create/Share

Chtěli byste se efektivně učit? V takovém případě by vám mohly pomoct takzvané flashcards neboli kartičky, na kterých je otázka, přičemž z druhé strany se nachází stručná odpověď. Aplikace Flashcards Club – Create/Share vám umožní si tyto kartičky nejen vytvářet, ale zároveň je sdílet s celou komunitou a naučit se tak řadu dalších věcí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Cultist Simulator

Řadíte se mezi fanoušky klasických karetních her s prvky RPG? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na zajímavou hru Cultist Simulator. V této hře se totiž ocitnete rovnou v akci, kdy narazíte na mysteriózní magii. Vaším úkolem bude vytvářet nejrůznější nástroje a zajistit bezpečí pro nevinné lidi.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Ananda – PREMIUM

V dnešní uspěchané době je nesmírně důležité se občas zastavit a zrelaxovat. S tímto dokáže skvěle pomoct aplikace Ananda – PREMIUM, která slouží pro meditaci, relaxaci, a zároveň podporuje soustředění. Tento nástroj vám totiž bude přehrávat nejrůznější přívětivé zvuky.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Table Top Racing: World Tour

Pokud máte rádi auta a závodní hry, zbystřete. Do akce totiž zamířila zajímavá hra Table Top Racing: World Tour, ve které usednete za volat závodního vozidla a váš cíl bude jasný – zvítězit. Konkrétně na vás čeká více než 30 unikátních tras a spousta závodů. Nechybí ani online mód.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Gimbse Camera

Zakoupením aplikace Gimbse Camera si přijdete na parádní nástroj, který vám dokáže značně usnadnit focení nemovitostí a různých objektů. Tento nástroj totiž využívá pokročilé funkce, díky čemuž dokáže v mžiku upravit scénu tak, abyste docílili co možná nejlepší fotografie.

  • Původní cena: 649 Kč (229 Kč)

Vengeance RPG

Dnešní článek se zlevněnými aplikacemi si završíme oblíbenou RPG hrou Vengeance RPG, ve které se ponoříte do úžasného příběhu s ohromujícím soudtrackem. Samozřejmě na vás bude čekat notná dávka nejrůznějších nepřátel, a proto se budete muset vhodně vyzbrojit. Jak celý titul vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.