Zavřít reklamu

Photo Art Filters: DeepStyle

Napadlo vás někdy, že byste vaše fotografie přetvořili a nechali z nich udělat umělecká díla? Přesně s tímto si dokáže hravě a rychle poradit aplikace Photo Art Filters: DeepStyle, která nabízí hned několik parádních filtrů. Jak vypadá následný výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Earth 3D – World Atlas

Jestliže byste rádi rozšířili vaše znalosti ze zeměpisu, tak byste rozhodně neměli promeškat dnešní akci na aplikaci Earth 3D. Prakticky se totiž jedná o interaktivní glóbus, kdy se můžete podívat na nejvýznamnější reálie planety Země a dozvědět se řadu nových, stručných informací.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

DiskKeeper Advanced Cleaner

Zakoupením aplikace DiskKeeper Advanced Cleaner si přijdete na vcelku praktická nástroj, s jehož pomocí dokážete poměrně snadno odstranit všemožný balast z vašeho Macu. Program totiž nejprve proskenuje vaše úložiště a případně se postará o smazání nepotřebných souborů, logů, e-mailových příloh a řady dalších zbytečností.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

AnyMP4 MP4 Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace AnyMP4 MP4 Converter slouží pro převádění videí nejrůznějších formátů do MP4. Výhodou navíc je, že se program nezalekne ani 4K videa. Zároveň samotné soubory můžete různě vylepšovat, a dokonce se zde nachází i možnost pro převod DVD do MP4.

  • Původní cena: 779 Kč (649 Kč)

This War of Mine

Hra This War of Mine opisuje příběhy z válečného období. Rozdíl od ostatních válečných titulů je každopádně v tom, že tato hra vás nepostaví do role neporazitelného superhrdiny, nýbrž do pozice obyčejného civilisty. Každým dnem se tak budete muset potýkat s nástrahami války, nějakým způsobem si obstarávat obživu a přežít.

  • Původní cena: 18,99 € (4,74 €)

Dnes nejčtenější

.