Zavřít reklamu

Comic Strip Factory

Aplikace Comic Strip Factory cílí na všechny kreativní uživatele, kteří milují svět komiksu a rádi by si vyzkoušeli tvorbu vlastních děl. V rámci tohoto programu totiž budete moci navrhovat vlastní komiksové světy a okamžitě je sdílet. Comic Strip Factory totiž zároveň funguje i jako sociální síť.

  • Původní cena: 779 Kč (499 Kč)

fast Minder

Prostřednictvím aplikace fast Minder si můžete rychle a efektivně vytvářet takzvané myšlenkové mapy. V těch můžete poměrně jednoduchým způsobem zaznamenat vaše myšlenkové pochody, což může přijít vhod například při plánování pracovních úkolů, projektů a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Archimedes

Jestliže studujete matematiku, případně se této disciplíně hlouběji věnujete, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Archimedes, která je k dostání zcela zdarma. Konkrétně se jedná o textový procesor s vestavěnou podporu zápisu LaTeX. Jak to celé funguje a vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Typeface 2

Jestliže se řadíte mezi designéry, grafiky, vývojáře a ostatní, kteří častokrát potřebují zvolit co možná nejlepší písmo pro vaši práci, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Typeface 2. Tento nástroj vám totiž skvělým způsobem pomůže s výběrem vhodného písma, které si můžete rychle porovnat a snáze se tak rozhodnout.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Dead by Daylight

Řadíte se mezi milovníky hororových survival her? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla uniknout dnešní sleva na populární titul Dead by Daylight. V této multiplayer kooperaci budete hrát v režimu 4 versus 1, kdy jeden zastává roli vraha a musí ostatní dostat. Druhý tým přitom musí pomocí spolupráce uprchnout, což ale není tak úplně jednoduché.

  • Původní cena: 29,99 € (14,99 €)

Dnes nejčtenější

.