Zavřít reklamu

Občas se k vám štěstěna nakloní v momentě, kdy to čekáte nejméně. Tesco ve Velké Británii v rámci propagace Tesco Mobile mělo pro zákazníky přichystanou zajímavou akci. Občas místo objednané položky dostali nakupující elektroniku. Své o tom ví padesátiletý Nick James, který nakupoval v Tescu Extra v Twickenhamu. Jeho nákup obsahoval také jablka, přičemž zaměstnanci Tesca mu bylo sděleno, že může očekávat překvapení.

Sám přiznal, že očekával například velikonoční vajíčko. Nový iPhone SE mu ale vyrazil dech. Nakupující mohli mít ale ještě o něco větší štěstí. Místo mini cheddarů bylo možné nalézt iPhone 12 mini. Čokoládovou tyčinku Galaxy pak mohl nahradit Samsung Galaxy S21. Nešlo ale pouze o smartphony. Místo čokoládového nápoje Galaxy mohli nakupující dostat chytré hodinky Galaxy Watch 3. Za jiné produkty pak také sluchátka Samsung Galaxy Buds Live nebo Samsung Galaxy Fit 2. Samozřejmě štěstí nemohli mít všichni. Akce byla omezená na 6 obchodů a rozdávalo se 80 zařízení. Rozhodně se ale jedná o příjemnou změnu, jelikož v souvislosti s „milými“ překvapeními slýcháváme spíše opačné příběhy.

Příkladem budiž žena, která si objednala iPhone 12 Pro Max, místo něj ovšem obdržela jablečný jogurtový nápoj. S další vtipnou situací se setkal muž z Thajska, kterému místo iPhonu 7 došel stůl. V tomto případě ovšem muž přiznal, že na vině byla jeho nepozornost.

Dnes nejčtenější

.