Zavřít reklamu

Recolla

Řadíte se mezi fanoušky světa fotografování a líbí se vám vůbec první pořízené snímky? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by se vám zalíbit aplikace Recolla. Její vývojáři totiž intenzivně analyzovali fotky z období 19. století, díky čemuž vytvořili sérii 12 parádních filtrů. Ty jsou poté schopny do stejné obdoby proměnit i vaše fotografie.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

The Last Roman Village

Rozhodně by vám dnes neměla uniknout akce na poměrně oblíbenou hru The Last Roman Village, která vás staví do zajímavé situace. Ocitnete se totiž v časech, kdy zaniká římské impérium a zbývá už jen poslední vesnice. A přesně tu budete muset ochránit před nájezdy nejrůznějších nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Swim Out

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií s klidnou atmosférou, u kterých můžete skvěle zrelaxovat a zároveň procvičit vaše myšlení, zbystřete. V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Swim Out, ve kterém se podíváte do prostředí venkovního bazénu ve slunný den. Vaším úkolem bude promyslet trasu vašeho plavce tak, aby nedošlo ke kolizi s ostatními.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Safety Note+

Po delší době do akce znovu zavítala aplikace Safety Note+, která se pyšní skvělou funkcí. Tento program si totiž poradí s tvorbou takzvaných zabezpečených poznámek, ke kterým následně můžete přistupovat pouze po zadání hesla či po autentizaci prostřednictvím Face/Touch ID.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Findit – 200 Pictures

Stažením aplikace Findit – 200 Pictures získáte parádní nástroj, který skvělým způsobem otestuje vaši pozornost. Jedná se totiž o klasickou hru ve stylu, kdy se před vámi objeví dva obrázky a vaším úkolem je najít jednotlivé rozdíly. Problémem ale je, že toho musíte dosáhnout v rámci časového limitu. Když naleznete správný rozdíl, čas se vám navýší o 15 sekund, kdežto v opačném případě klesá o 30.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Find My Headphones & Earbuds

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste nemohli najít vaše Bluetooth sluchátka a další? V takovém případě může přijít vhod aplikace Find My Headphones & Earbuds, která prostřednictvím zmiňované technologie Bluetooth dokáže ztracené zařízení vyhledat. Jak program funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Tahrir App – Text on image

Jak již samotný název napovídá, aplikace Tahrir App – Text on image dokáže jistým způsobem vylepšit vaše fotografie a obrázky. Prostřednictvím tohoto nástroje totiž můžete na vaše snímky přidat text, který navíc můžete jakkoliv upravit. Samozřejmě se také nabízí možnost pro volbu písma, barev a řady efektů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.