Zavřít reklamu

Super PhotoCut

Zakoupením aplikace Super PhotoCut získáte parádní a jednoduchý nástroj, s jehož pomocí můžete takřka okamžitě odstranit pozadí z jakéhokoliv vašeho obrázku, případně jej pouze rozmazat a nechat zvýrazněný hlavní objekt. Narozdíl od složitějších programů vám v tomto případě stačí pouze označit zmiňovaný objekt a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 379 Kč (199 Kč)

 

File Cabinet Pro

Do akce dnes také zamířila nesmírně zajímavá aplikace File Cabinet Pro, která funguje jako správce souborů, podobně jako nativní Finder. Rozdíl je ale v tom, že k programu přistupujete přímo z horního menu baru. Nemusíte se tedy zatěžovat otevíráním nových oken a vše vyřešíte z menu baru. Program si například poradí s otevíráním, přesouváním, přejmenováváním, kompresováním, odstraňováním i vkládáním souborů. Zároveň je appka vybavena vestavěným textovým editorem, prohlížeče obrázků a PDF dokumentů a multimediálním přehrávačem.

  • Původní cena: 779 Kč (249 Kč)

Desktop Stickers

Možná se vám to ani nemusí zdát, ale zdravá dávka sebechvály a motivace vám dokáže značně vylepšit den. Toho si jsou plně vědomi vývojáři aplikace Desktop Stickers, která vám přímo na plochu dokáže přidat několik motivačních samolepek, které vás dokáží posunout vpřed.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Outlinely – Outline & notes

Jestliže hledáte skutečně kvalitní a spolehlivý nástroj pro zápis nejrůznějších nápadů, poznámek, úkolů a dalších, tak byste se rozhodně měli přinejmenším podívat na nesmírně oblíbený nástroj Outlinely – Outline & notes. V rámci této aplikace můžete skvěle kategorizovat vaše jednotlivé záznamy a jednoduše mezi nimi vyhledávat.

  • Původní cena: 1 050 Kč (779 Kč)

Dying Light

Populární hru Dying Light vám pravděpodobně ani nemusíme představovat. V tomto titulu se totiž ocitnete v postapokalyptickém světě, které se potýká s virovou epidemií, která mění lidi v nemrtvé. Vaším úkolem bude sbírat nejrůznější zdroje, vyrábět zbraně a se zombies se tváří v tvář utkat. Zároveň ale musíte myslet na fakt, že nejste neporazitelní, a proto se v některých situacích více vyplatí vzít nohy na ramena. V tomto směru vás dokáží uchvátit parkour zkušenosti vaší postavy a pohled na zničené město z úplně jiné perspektivy.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.