Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Find Song and Add

iPhone nabízí sám o sobě poměrně dost možností, jak identifikovat skladbu, která se právě přehrává ve vaší blízkosti. Pokud byste si ale chtěli danou skladbu přidat do vašeho playlistu, musíte podnikat další kroky navíc. Zkratka s názvem Find Song and Add za vás obě tyto funkce odvede sama a zcela automaticky.

Zkratku Find Song and Add stáhnete zde.

Random

Čas od času se může stát, že potřebujete rychle a jednoduše vygenerovat náhodné písmeno, číslo, barvu nebo něco podobného. Zkratka s názvem Random vám během chvilky dokáže vygenerovat náhodné písmeno, číslo, datum, jídlo, barvu, ale třeba také náhodné video nebo třeba stranu mince.

Zkratku Random stáhnete zde.

R Download

Zkratka s názvem R Download slouží k rychlému a snadnému stahování obrazového obsahu z různých sociálních sítí. Tuto zkratku můžete použít jak v internetovém prohlížeči, tak i u samotných aplikací jednotlivých sociálních sítí. Zkratka R Download si skvěle rozumí s platformami, jako je Flickr, Tumblr, Instagram, Facebook, TikTok, ale také YouTube, Snapchat, Vimeo, Dailymotion nebo třeba Twitter. Zkratka vyžaduje přístup k fotogalerii ve vašem iPhonu, do které se bude ukládat stažený obsah.

Zkratku R Download stáhnete zde.

Photo Location

Někdy může být těžké vzpomenout si, na jakém konkrétním místě jste pořídili fotografii, kterou jste po mnoha letech náhodou našli ve fotogalerii vašeho iPhonu. Základní údaj o místě, na kterém byl daný snímek pořízen, sice najdete i v nativních fotkách, pokud se ale potřebujete zorientovat ještě přesněji, můžete pro tyto účely využít zkratku s názvem Photo Location. Ta vám po svém spuštění ukáže nejbližší přibližnou polohu na Google Maps v zobrazení Street View.

Zkratku Photo Location stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.