Zavřít reklamu

Jednou z vlastností iOS / iPadOS App Storu je nabídka aplikací, které Apple uživatelům doporučuje k vyzkoušení. Některé z těchto navrhovaných aplikací často vypadají velice zajímavě, proto jsme se rozhodli, že některou z nich čas od času vyzkoušíme. Dnes se bude jednat o aplikaci Poolside FM pro tak trochu jiné přehrávání hudby.

Hudba na letní dovolené zní vždycky jinak, a také máme někdy tendence poslouchat jinou hudbu a být tolerantnější ke stylům, které bychom si jinak nepustili. Tvůrci Poolside FM jsou si toho velice dobře vědomi, a proto vytvořili aplikaci, která vás přenese na letní dovolenou se vším, co k ní patří. Poolside FM je tak trochu jiná streamovací služba – najdete zde sekce, vytvořené pro speciální příležitosti, čemuž odpovídá také výběr hudebního obsahu. Najdete zde řadu kanálů, ze kterých si určitě vyberete.Uživatelské rozhraní aplikace je laděné do nostalgického retro stylu, který vám asi ze všeho nejvíce bude připomínat osmdesátá léta – nutno podotknout, že tento design určitě není pro každého.

Na hlavní obrazovce aplikace se nachází rozhraní pro přehrávání a změnu kanálů, posunutím doprava se přesunete k menu, ve kterém můžete měnit motivy aplikace. Pokud klepnete na tlačítko PoolCam, můžete k aplikaci přidat vlastní fotografii. Aplikace nabízí podporu AirPlay a sdílení, a kromě klasických melodií si na ní můžete přehrát také melodie ze starších počítačů a operačních systémů – pro jejich odemčení si musíte ale poslechnout všechny kanály. Aplikace Poolside FM je rozhodně netradiční, určitě ale stojí za vyzkoušení.

Aplikaci Poolside FM stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.