Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nové speciální akce nyní přináší oblíbený obchod Godeal24. Nyní tak máte skvělou příležitost pro získání kvalitního softwaru pro potřeby práce z domova, studia, nebo k aktualizace programů či systému na vašem počítači. Nejlepší na tom všem je, že na potřebné licence si můžete přijít doslova za pakatel, a to prostřednictvím slevových kupónů. Pojďme se tedy společně podívat na aktuální nabídky a jak moc můžete nyní ušetřit na nákupu softwaru Microsoft.

Godeal24 nabízí úžasné slevy na nákup důležitého softwaru pro váš počítač. Konkrétně je řeč o operačním systému Windows a kancelářském balíčku Office. Přesně nyní tedy máte skvělou příležitost pro nákup těchto produktů za bezkonkurenčně nejnižší ceny na trhu, přičemž použít můžete zmiňované slevové kódy, a to i na již zlevněné zboží.

Godeal24 slevy

To nejlepší z nejlepších

Pro stabilní a bezproblémovou práci z domova potřebujete být vybaveni vhodným operačním systémem a softwarem. Přesně proto by vám neměla uniknout ta nejžhavější nabídka z Godeal vůbec, kterou naleznete níže. Pro získání produktu za akční cenu nezapomeňte v košíku zadat slevový kód.

Windows za polovinu s kódem SGO50

Obchod Godeal24 svým zákazníkům nabízí možnost bezpečného nákupu, který vám navíc nezruinuje peněženku. Jedná se tak o perfektní způsob jak získat nový software například pro potřeby nového počítače či aktualizace toho staršího.

Prémiové balíčky s kódem SGO62

Další 55% slevy s kódem SGO55

Hledáte vhodný software pro profesionální účely či studium? V takovém případě by se vám mohly hodit tyto dvě zvýhodněné nabídky, které si můžete pořídit s 55% slevou.

Celý proces nákupu je navíc nesmírně jednoduchý a zaplatit můžete prostřednictvím nejrůznějších platebních metod, přičemž bezplatné doručení je samozřejmostí. Mějte ale na paměti, že všechny výše zmiňované akční nabídky jsou časově i kusově omezeny. Přesně proto byste s nákupem rozhodně neměli otálet a požadovaný produkt zakoupit, dokud je vůbec k dostání.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Pokud byste při nákupu narazili na problém, nebo byste se chtěli jen na něco zeptat, můžete se doslova kdykoliv obrátit na zákaznickou podporu. Stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a obratem se vám bude věnovat proškolený personál.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.