Zavřít reklamu

Prakticky každý z nás má nějaký denní rituál, mezi které často patří také sledování všemožných novinek na internetu. Z oblasti Applu můžete sledovat například přímo Letem světem Applem, co se pak týče ostatních novinek ze světa, tak třeba Seznam, kde najdete veškeré důležité novinky z jednotlivých portálů u sebe. Zkrátka a jednoduše tím chci říct, že prakticky každý z nás má nějakou oblíbenou stránku, kterou navštěvujeme klidně i několikrát denně. V Safari každopádně tuto stránku musíme vždy vyhledat, anebo se za ni přesunout klepnutím na odkaz v oblíbených. Věděli jste o tom, že přístup ke stránkám lze urychlit?

Jak na iPhone přidat stránku ze Safari na domovskou obrazovku

V operačním systém iOS a iPadOS si můžete jakoukoliv webovou stránku ze Safari přidat na domovskou obrazovku. Na obrazovce se po přidání objeví klasická ikona, stejně jako u aplikací, a po klepnutí se vám automaticky otevře Safari s konkrétní webovou stránkou. Pro přidání stránky na domovskou obrazovku postupujte následovně:

  • Hned na začátek se samozřejmě přesuňte do nativního webového prohlížeče Safari.
  • Nyní se v rámci Safari přesuňte na webovou stránku, kterou chcete na domovskou obrazovku přidat.
  • Poté, co se na webové stránce ocitnete, tak v levém dolním rohu klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou).
  • Tímto se ve spodní části obrazovky objeví menu, ve kterém sjeďte níže a klepněte na Přidat na plochu.
  • Nakonec stačí, abyste si stránku pojmenovali, každopádně můžete ponechat původní název.
  • Po nastavení vám nezbude nic jiného, než vpravo nahoře klepnout na Přidat.

Pomocí výše uvedeného postupu si tedy můžete přidat nějakou webovou stránku na domovskou obrazovku. V případě, že denně sledujete nějaké oblíbené webové stránky, tak se jedná o vůbec nejrychlejší postup, který můžete pro otevření vybraných stránek využít. Není totiž vůbec nutné Safari nějakým způsobem spouštět a stránku vyhledávat – prostě jen klepnete na ikonu na domovské obrazovce. Pokud rádi čtete magazín Letem světem Applem, tak budeme rádi, když si na domovskou obrazovku přidáte také nás!

Dnes nejčtenější

.