Zavřít reklamu

Duben na Voyo se nese ve znamení aprílových komedií. Pojďme si tedy společně projít ty nejzajímavější, které vás mohou o víkendu, nebo i kdykoliv jindy zabavit.

Vezmeš si mě, kámo?

Yacine odjíždí z Maroka na studie architektury do Paříže. Přestože celou dobu bez problémů studuje, nestihne závěrečné zkoušky, protože se večer před tím opil. Kvůli tomu ztratí nejen svou dívku Claire, ale také mu skončí legální pobyt ve Francii. Protože nemůže rodině oznámit, že nedostudoval, předstírá, že je z něj úspěšný architekt, zatímco si vydělává nelegálně jako pomocný dělník na stavbách. Díky náhodě získá místo přes bývalého spolužáka v projekční kanceláři, kde pracuje i Claire. Aby Yacine zlegalizoval svůj pobyt, přemluví svého kamaráda a spolubydlícího Freda, aby spolu uzavřeli fingovaný sňatek. Po svatbě se Fred a Yacine ocitnou pod dohledem inspektora Dussarta, který má podezření, že sňatek je jen na oko. Navíc se v Paříži znenadání objeví Yacinova matka, aby poznala synovu snoubenku.

Film si můžete pustit zde

Nicky Larson: Agent amatér

Francouzská komedie Nicky Larson: Agent amatér režiséra Philippa Lachaue, který si zároveň ve filmu zahrál a napsal i scénář je opravdu skvělý komediální počin, který i filmový fanoušci vyzdvihují. Skvělou komediální dvojici tvoří také s Terekem Boudalim. Jde o akční komedii o soukromém detektivovi, který má speciální úkol – znovu nalézt záhadný parfém s působivou schopností. Ten, kdo parfém použije, se stane naprosto neodolatelným pro své okolí.

Zajímavostí je, že dvojice Lachaue a Boudali jsou známou tvůrčí dvojicí ve francii nejenže spolu hrají i v další komedii na Voyo  – Vezmeš si mě, kámo? Ale často se střídají v psaní scénáře a režisérská taktovka je až na jednu výjimku na Philippovi Lachaue.  Spolupracovali na pěti filmech. Jejich skvostná forma zahrnující dvojroli režisér (4krát Lacheau,jednou Boudali)-herec(5-5)

Film si můžete pustit zde

Agent amatér

Padesát odstínů černé

„Padesát odstínů černé“ je stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? Komedie, která se zcela vážně postavila fenoménu o úžasném miliardáři Christianu Grayovi si samozřejmě našla své odpůrce, které výsměch uráží. Nicméně na Voyo tomuto filmu dáváme rozhodně šanci!

Film si můžete pustit zde

Zábavu na jarní večery doplní mnoho dalších komedií, například Pozdrav ze spermobanky nebo Jak napálit banku. Určitě tedy doporučujeme dát šanci i jim.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.