Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Věřte tomu nebo ne, ale konečně jsme se dočkali měsíce dubna. Při této příležitosti po nedávném příchodu jara se opět nabízí skvělá příležitost pro koupi nového softwaru za podstatně nižší částky.

Aprílové slevy Godeal24 nabízí řadu úžasných slev na základní software pro PC. Konkrétně se jedná o operační systém Windows a řadu dalších užitečných produktů jako balíček Office a podobně. Pokud si právě nyní plánujete koupit například nový počítač, tak byste rozhodně neměli promeškat tuto příležitost a vybavit se tím nejlepším softwarem za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Slevy dokonce padly i na již zlevněné zboží, kdy vám stačí zadat slevový kód.

godeal24 duben fb

Základní nabídka

Pro stabilní a pohodlné pracování z domova potřebujete být vybaveni vhodným operačním systémem a softwarem. Pro nákup níže vypsaných produktů za zlevněné ceny stačí zadat příslušný slevový kód a cena se automaticky sníží.

Windows za polovinu s kódem SGO50

Obchod Godeal24 s sebou přináší možnost bezpečného a levného zakoupení originálního systému pro váš nový počítač, nebo pro aktualizaci toho staršího.

Prémiový balíček s kódem SGO62

Další 55% slevy s kódem SGO55

Jestliže ale hledáte spíše nějaký software pro studium či profesionální využití, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dva níže vypsané produkty, které jsou nyní k dostání za úžasné ceny.

Celý proces zakoupení je navíc nesmírně jednoduchý a na výběr máte z hned několika platebních metod, přičemž doručení je samozřejmě bezplatné. Mějte ale na paměti, že všechny zlevněné produkty jsou početně omezené a s nákupem byste tedy rozhodně neměli otálet, jelikož poptávka je skutečně vysoká. Nepromeškejte svou šanci.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

 

Pokud byste při nákupu narazili na problém, nebo byste se chtěli jen na něco zeptat, můžete se doslova kdykoliv obrátit na zákaznickou podporu. Stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a obratem se vám bude věnovat proškolený personál.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.