Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Start Running Workout

Pokud rádi běháte a máte na každý den naplánovanou jinou vzdálenost, může se vám hodit zkratka s názvem Start Running Workout. Pokud si do svého kalendáře zaznamenáte k jednotlivým dnům příslušnou délku trasy, kterou musíte uběhnout, tato zkratka vám po svém spuštění automaticky na vašich Apple Watch nastartuje běh o odpovídající délce.

Zkratku Start Running Workout stáhnete zde.

Log Weight

Pokud na svém iPhonu používáte vícero aplikací, do kterých zadáváte svou váhu, může být někdy těžké zorientovat se v tom, který údaj je vlastně nejnovější. Užitečná zkratka s názvem Log Weight si nejprve vyžádá přístup k těmto aplikacím, a po svém spuštění z každé z nich extrahuje právě údaj o váze. Nakonec pro vás vybere ten, který je v danou chvíli nejaktuálnější.

Zkratku Log Weight stáhnete zde.

Countdown Wallpaper

Zkratky, s jejichž pomocí si můžete na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu nechat zobrazit různé údaje, se těší velké popularitě. Zkratka s názvem Countdown Wallpaper vám umožní nastavit si přímo na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu tapetu s dobře viditelným odpočtem, který si sami nastavíte.

Zkratku Countdown Wallpaper stáhnete zde.

Silence Unknown Callers

Operační systém iOS sice nabízí možnost ztišení hovorů z neznámých čísel, pokud si ji ale aktivujete, je velmi snadné na to zapomenout. Zkratka s názvem Silence Unknown Caller tuto funkci aktivuje rychle a snadno přímo na vaši žádost a dočasně. Zkratka funguje spolehlivě a bez problémů. Zkratku můžete využít k rychlé aktivaci i deaktivaci zmíněné funkce.

Zkratku s názvem Silence Unknown Callers stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.