Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

iPhone notifications

Zkratka s názvem iPhone Notifications může možná na první pohled působit zbytečně. Jedná se ale přitom o velice sympatickou a užitečnou maličkost, která má potenciál zachránit vás v průběhu nepříjemné schůzky nebo jiné podobné situace. Tato zkratka totiž spustí na vašem iPhonu sérii falešných notifikací, díky kterým budete moci úspěšně předstírat, že vás potřebují někde úplně jinde, a bez problémů se ztratit ze scény. V nastavení zkratky nezapomeňte upravit počet upozornění.

 

Zkratku iPhone notifications stáhnete zde.

Sitcom Laugh

Řekněme si to upřímně – životně nepostradatelná není ani druhá zkratka z naší dnešní nabídky. Se Sitcom Laugh si ale stoprocentně užijete hodně zábavy. Jedná se totiž – jak ostatně sám název napovídá – o zkratku, která na vašem iPhonu přehraje po svém spuštění „umělý“ smích, který můžeme znát z řady seriálových sitcomů. Zkratka pracuje rychle a spolehlivě, a je čistě jen na vás a na vaší invenci, pro jaké účely se ji rozhodnete použít.

Zkratku Sitcom Laugh stáhnete zde.

Wake Apple TV

Zkratka s názvem Wake Apple TV se vám bude skvěle hodit zejména v případě, že nemůžete najít svůj ovladač k Appel TV. S pomocí této zkratky totiž můžete okamžitě a kdykoliv aktivovat vybranou Apple TV, která bude přihlášená ke stejnému iCloudovému účtu jako váš iPhone. V případě, že váš televizor podporuje HDMI-CEC, dojde také automaticky k zapnutí televizoru jako takového.

Zkratku Wake Apple TV stáhnete zde.

Washing Hands Music

Zkratka s názvem Washing Hands Music vznikla původně jako užitečná pomůcka, která vám mám odpočítat oněch pověstných dvacet vteřin pro důkladné umytí rukou. Po spuštění této zkratky bude zahájeno přehrávání skladby z vašeho oblíbeného playlistu, a bude pozastaveno přesně po dvaceti sekundách. Délku přehrávání si můžete v nastavení zkratky libovolně změnit tak, aby vyhovovalo vašim potřebám.

Zkratku Washing Hands Music stáhnete zde.

In Case of Emergency

Po spuštění zkratky s názvem In Case of Emergency bude zahájen sled úloh, které vám pomohou, když se dostanete do svízelné situace. Nejprve přidáte kontakty, které budete chtít v případě nouze oslovit. Poté vytvoříte textovou zprávu, která má být těmto kontaktům rozeslána, přičemž můžete vytvořit dva různé druhy zpráv pro dvě odlišné skupiny kontaktů.

Zkratku In Case of Emergency stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.