Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud přemýšlíte, jak jej strávit doma, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Vetřelec: Vzkříšení

Snímek Vetřelec: Vzkříšení z roku 1997 vypráví o době, kdy je Ellen Ripleyová již dávno po smrti, a kdy se vědci rozhodli, že ji speciálními metodami opět přivedou k životu. Věci se ale nepodaří tak, jak by měly, a výsledkem klonování je žena, která má sice lidskou podobu, ale vetřelčí náturu. Na kterou stranu se legendární bojovnice tentokrát přidá?

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Vetřelec: Vzkříšení pořídíte zde.

Predestination

Film Predestination je adaptací povídky Všechny tvé stíny z pera spisovatele Roberta A. Heinleina. Ethan Hawke v tomato filmu ztvárňuje tajného agenta, který se chystá na náročnou sérii cest napříč časem. Jeho cílem je zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.

  • 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Predestination pořídíte zde.

Ready Player One: Hra začíná

Snímek Ready Player One: Hra začíná z dílny Stevena Spielberga vypráví o událostech z roku 2045, kdy se svět nachází na pokraji chaosu a kolapsu. Obyvatelé země nachází spásu v systému OASIS, vytvořeném excentrickým géniem Jamesem Hallidayem (Mark Rylance). Halliday poi své smrti odkáže své bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Začíná zběsilý závod, který pohltí naprosto všechny.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Ready Player One: Hra začíná pořídíte zde.

Night Hunter

Když se policii podaří chytit do pasti online predátora Simona Stullse, brzy si uvědomí, že rozsah jeho zločinů sahá mnohem dále než jen k hranicím jeho vlastního psychologického traumatu. Nic nedává smysl. A lidé, zainteresovaní do případu – ať už na jedné, nebo na druhé straně barikády – začínají postupně umírat…

  • 79,- vypůjčení, 129, zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Night Hunter pořídíte zde.

Esa z pralesa

Maurice možná na první pohled vypadá jako obyčejný tučňák, v těle mu ale bije neohrožené srdce tygra. Není divu – Maurice byl totiž vychován hrdou tygřicí a touží stát nejlepším kung-fu mistrem na světě. Na prales si ale brousí zuby ďábelsky proradná koala Igor se svou armádou hloupých paviánů, bude se Maurice skutečně muset vydat do boje. Jeho neohrožená parta kamarádů se jen tak nevzdá.

  • 129,- zakoupení
  • Čeština, slovenština

Film Esa z pralesa pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.