Zavřít reklamu

Dnešní doba není rozhodně veselá. Psychologická pomoci je v ní proto potřeba mnohem víc, než kdykoliv dřív. Pokud na sobě i vy sami pociťujete, že již zkrátka nevíte, kudy dál, pomoci vám v řešení problému (alespoň částečně) mohla česká aplikace Nepanikař!!!. 

Nepanikař

Používání aplikace jako takové je extrémně jednoduché. Jakmile si jí stáhnete z App Store či Google Play a spustíte, dostanete se na přehlednou úvodní obrazovku s celkem sedmi základními moduly – konkrétně je to deprese, úzkost/panika, sebepoškozování, myšlenky na sebevraždu, moje záznamy, poruchy přijmu potravy a kontakty na odbornou pomoc. Každý modul pak obsahuje “recepty”, jak se s jednotlivými stavy vypořádat spolu s možností jednoduchého nasměrování na odborníky, kteří s trápením ochotně pomohou. Jednotlivé způsoby uklidnění se sice mohou vypadat na první pohled jako banality, ale jelikož se jedná o léty prověřené způsoby předními světovými odborníky, vyplatí se jim věřit.

Celý projekt Nepanikař se neomezuje jen na mobilní aplikaci (která je však jeho alfou a omegou díky její dostupnosti), ale nabízí i podpůrný web se spoustou informací jak pro klienty, tak pro jejich příbuzné, poradnu a další spousty informací. Super je navíc i to, že lze u tvůrců Nepanikař objednat i workshopy pro školy či firmy, které se zvládáním psychicky náročných situací a stavů pomohou. Rozhodně proto doporučujeme projekt prozkoumat a minimálně aplikaci do telefonu stáhnout. 

Aplikaci Nepanikař pro iPhone stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.