Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Photo Eraser

I tu sebelepší fotografii dokáže kompletně zkazit nějaký nevyžádaný objekt. V dnešní době naštěstí existuje řada nejrůznějších způsobů, jak se tohoto neduhu případně zbavit. Jedním z nich je i aplikace Photo Eraser. Ta nabízí nesmírně jednoduché ovládání, kdy vám pouze stačí označit danou oblast a o samotnou retuš se program postará za vás.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Earth 3D – World Atlas

Pokud byste se rádi zlepšili na poli zeměpisu a načerpali řadu nových informací, tak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout aplikace Earth 3D – World Atlas, která funguje jakožto interaktivní glóbus. Kdykoliv se můžete zaměřit na jakoukoliv část země, kdy se vám ukážou významné reálie, informace a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Photo Effects Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Photo Effects Pro vám v okamžiku umožní upravit vaše fotografie. Program konkrétně nabízí více než 270 nejrůznějších, nádherně barevných filtrů, s jejíchž pomocí můžete daný snímek doslova v okamžiku kompletně změnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

CountdownBar – days counter

Jestliže se vám čas od času stane, že zapomenete na nějaký úkol či událost, tak byste se měli rozhodně přinejmenším podívat na aplikaci CountdownBar – days counter. Tento program totiž funguje přímo z horního menu baru, kde můžete ihned vidět, kolik dní vám zbývá do určité události, které si navíc můžete kategorizovat.

  • Původní cena: 199 Kč (149 Kč)

Thief Simulator

Pokud hledáte nějakou parádní hru, která by vám dokázala nabídnout dlouhé hodiny zábavy, zbystřete. Do akce totiž znovu zamířil nesmírně populární titul Thief Simulator, ve kterém se zhostíte role zloděje a vaším úkolem bude vykrádat domy z okolí tak, aniž byste byli zadrženi policií. Postupně se navíc budete vylepšovat, díky čemuž si troufnete na stále hodnotnější sídla. Konkrétně budete páčit zámky, krást auta a startovat je přes kabely, vylepšovat své schopnosti prostřednictvím talentového stromu, ukrývat se před policí a podobně. Rozhodně doporučujeme se podívat na přiloženou galerii.

  • Původní cena: 19,99 € (7,59 €)

Dnes nejčtenější

.