Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Depello – color splash photos

Určitě jste se již několikrát setkali s černobílými fotografiemi, u kterých byla jejich hlavní část vybarvena, což dohromady vytváří skvělý dojem.Tento efekt můžete aplikovat i na vaše vlastní snímky za použití aplikace Depello – color splash photos, která se o všechno postará kompletně za vás.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sleep Machine

V rámci dnešní akce si za pakatel můžete pořídit parádní aplikaci Sleep Machine, která vám pomůže se zlepšením vašeho spánku. Tento nástroj je totiž konkrétně vybaven řadou nejrůznějších, uklidňujících zvuků, díky čemuž se vám podaří podstatně lépe usnout. Zároveň si dle vlastních preferencí můžete vytvářet vlastní mixy s nejrůznějšími zvuky.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Toca Life: School

Herní série s názvem Toca Life cílí primárně na děti, kterým ukazuje řadu možností každodenního života. V titulu Toca Life: School samozřejmě vyrazíte do školy, kde na vás čeká spousta dobrodružství, ale také povinností, výzev, úkolů a řada dalších. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Pavilion: Touch Edition

Milovníkům logických adventur by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na Pavilion: Touch Edition. Skvělé na tom je, že vám hra neposkytne žádný tutoriál, ale rovnou vás takzvaně hodí do akce. Přitom se ocitnete v tajuplném a opuštěném komplexu, kdy se budete muset vypořádat s nejrůznějšími nástrahami a rozluštit záhadu daného místa.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Calculator Easy HD

Jestliže hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní Kalkulačku, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Calculator Easy HD. Tento nástroj vám totiž bez jediného problému zmiňovaný kalkulátor dokáže nahradit, a dokonce vám dokáže nabídnout praktický widget.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Aurora Recorder

Další skvělá alternativa, tentokrát k nativnímu Diktafonu, je Aurora Recorder. Program konkrétně slouží k nahrávání nejrůznějších audiostop, které následně také skvěle kategorizuje. Program je k dostání i pro jablečné hodinky Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic camera

Jak již samotný název lehce napovídá, aplikace Epica Pro – Epic camera vám jemně upraví schopnosti vašeho fotoaparátu. Tento nástroj vám konkrétně v postprodukci snímku umožní na něj aplikovat nejrůznější a zábavné efekty, díky čemuž můžete ozvláštnit doslova kohokoliv. Jak to celé funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.