Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Další týden, který jste opět strávili studiem a prací, utekl jako voda. Tentokrát se ale můžeme radovat z unikátní akce Týdenní mega výprodej Godeal24, kdy řada nejrůznějšího softwaru je k dostání s markantní slevou. Jedná se o bezpečnou a nízkonákladovou cestu, jak získat legální Windows Pro, Office 2019 a Office 2016. Obdarujte se tedy v tomto týdnu levnou a praktickou kopií produktů Microsoft. Veškeré detaily akce naleznete níže.

Mějte ale na paměti, že nabídka je časově i kusově omezená. Samotné slevy začínají již dnes a trvají po dobu následujících sedmi dní. Jste připraveni této nabídky využít? Nakupte nový software za nejlepší ceny na Godeal24 v rámci akčních slev!

Godeal24 tydenni slevy fb

Speciální nabídka

Pro stabilní a pohodlný teleworking potřebujete být vybaveni kvalitní verzí operačního systému a kancelářským balíčkem. Díky současným akcím si můžete přijít na kompletně legální kopii Windows 10 za méně než 8 €.

Systém Windows za polovinu

Godeal24 přináší úžasně levnou, a především tedy bezpečnou cestu, díky které si můžete pořídit originální software pro váš nový počítač, nebo naopak aktualizovat váš starší stroj.

Slevový kód: SGO50

Prémiové balíčky

Slevový kód: SGO62

Celý proces koupě a placení je nesmírně jednoduchá a navíc máte na výběr z hned několika platebních metod, přičemž doručení je samozřejmě bez poplatku. Ještě jednou vás ale musíme upozornit na fakt, že všechny výše zmíněné slevy jsou k dostání v omezeném množství. Pokud byste tedy chtěli pořídit nový software, rozhodně byste neměli otálet, protože poptávka je poměrně vysoká.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Pokud byste při nákupu narazili na nějaký problém, nebo byste se zkrátka a pouze chtěli na něco zeptat, můžete se doslova kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu. Jednoduše stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a obratem se vám dostane odpovědi.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.