Zavřít reklamu

Ještě před pár týdny, ba dokonce dny bychom zřejmě všichni dali ruku do ohně za to, že se představení nové generace sluchátek AirPods dočkáme už v průběhu března. Včera se však nechal přední analytik Ming-Chi Kuo slyšet, že má Apple v plánu výrobu tohoto produktu spustit až ve třetím čtvrtletí letoška, čímž de facto brzké představení popřel. Se stejnými informacemi navíc dnes přišel i velmi přesný leaker L0vetodream, kvůli čemuž se tak začíná pomyslná jistota brzkého představení vytrácet. 

Kdy přesně bychom se mohli AirPods 3 dočkat sice L0vetodream, který se v minulých měsících ukázal jako jeden z nejpřesnějších leakerů současnost, neprozradil, ale nechal se slyšet, že to v brzké době nebude. Alespoň tak si lze tedy vyložit jeho tradičně nejasnou předpověď, kdy blížící se produkt prezentuje jako zjevení v jeho snech. A v těch se AirPods 3 nyní bohužel nezjevují. 

Přestože se na vzdáleném představení shodují již dva přesné zdroje, s ohledem na spoustu uniklých fotek pocházejících údajně z továren dodavatelů Applu bychom je měli brát zatím se značnou rezervou. Představení 3. generace AirPods je totiž stále skutečně velmi pravděpodobně a v redakci Letem světem Applem bychom se k němu přikláněli mnohem více než k jejich nepředstavení. Jasněji ale samozřejmě bude až v následujících několika dnech a týdnech. 

Dnes nejčtenější

.