Zavřít reklamu

Představení AirPods 3. generace již nestojí v cestě zhola nic. Tvrdí to alespoň jeden z nejlepších Apple analytiků Kang. Ten se nechal před chvílí na svém Twitteru slyšet, že vývoj sluchátek je již dávno dokončen a jejich výroba je již také v pokročilé fázi, díky čemuž je může Apple představit prakticky kdykoliv. 

Detaily chystaných sluchátek leaker sice neodhalil, z úniků z předešlých týdnů nicméně víme, že se bude jednat o jakéhosi hybrida mezi klasickými AirPods a AirPods Pro. Sluchátka se totiž dočkají výrazně kratší nožky, která bude k “hlavě” uchycena pod mírně jiným úhlem. Na rozdíl od AirPods Pro však nenabídnou silikonový špunt a tedy ani funkce, které z něj těží – konkrétně režim propustnosti a aktivní potlačení okolního hluku. Chybět jim naopak nebude ovládání založené na stiscích namísto poklepů, delší výdrž baterie a zřejmě i kvalitnější zvuk. Jak budou sluchátka vypadat si můžete prohlédnout v galerii vedle tohoto odstavce. 

Apple sluchátka představí velmi pravděpodobně už 23. března, na který má mít podle celé řady zdrojů naplánovanou první letošní Keynote. Kromě nich by se na ní měla ukázat i druhá generace AirPods Pro, nové iPady Pro, Apple TV a konečně i dlouho očekávané lokalizátory AirTags. Snad tedy budou stát všechny novinky za to. 

Dnes nejčtenější

.