Zavřít reklamu

O Marsu je v posledních dnech slyšet skutečně ve velkém a to nejen díky nedávnému přistání roveru Perserverance na něm, ale také například díky plánům Elona Muska na jeho osídlení. Popularity rudé planety se nyní rozhodl rozhodl využít Epic skrze svůj Games Store. V tom totiž ode dnešní 17. hodiny až do příštího čtvrtka 16:59 rozdává zdarma velmi zajímavou hru Surviving Mars pro macOS i Windows. 

Zápletka v Surviving Mars je ve své podstatě velmi jednoduchá. Jedná se totiž o víceméně klasický městský simulátor s tím rozdílem, že město nestavíte na planetě Zemi, ale na nehostinném Marsu, s čímž se pojí celá řada nejrůznějších úskalí, se kterými je třeba se popasovat. Dokážete vybudovat obří kolonii, ve které nebudou její obyvatelé jen přežívat, ale naopak žít plnohodnotné životy díky komplexnosti prostředí a jeho využití? Kromě příběhu je hra pěkná i z hlediska grafického zpracování. Vzhledově totiž připomíná Fortnite, který je jednou z nejúspěšnějších her poslední dekády. Pokud mu tedy holdujete i vy, budete u Surviving Mars spokojení. 

Pokud byste si rádi hru vyzkoušeli, je jí jako již tradičně nutné získat přes herního klienta Epicu, který je dostupný jak na macOS, tak Windows. Co se týče technických specifikací, které jsou pro hraní hry potřeba, ty jsou více než přívětivé. Titul si totiž lze zahrát buď na PC s OS WIndows 7 64bit a novějším, 4. generace procesoru Intel Core i3, 4 GB RAM paměti, grafiky HD4600/ GeForce 620/ Radeon 6450 či ekvivalentní grafiky s 1 GB pamětí či vyšší a 6 GB v úložišti. V případě Macu si nachystejte stroje s OS X 10. 11 či novějším, 4. gneerací procesoru Intel Core i3, 4 GB RAM, nejhůře grafikou OpenGL 4.1 a 6 GB RAM. 

Hru můžete stáhnout zdarma zde

Dnes nejčtenější

.