Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jednou z největších změn, kterou s sebou pandemie onemocnění COVID19 přinesla, je podstatně rozšířenější práce na dálku. Takzvaný teleworking je forma organizování a plnění povinností za pomocí informačních a komunikačních technologií, díky čemuž si s prací poradíme i například mimo kancelář. Navíc to vypadá tak, že práce z domova bude neustále rozšířenější, protože se nyní ukazují její benefity v podobě vyšší bezpečnosti, flexibility a produktivity. Zároveň se tak pracovníci nemusí obtěžovat ztraceným čase, který je obětován dojíždění.

Pro snížení nákladů na teleworking se internetový obchod Godeal24 rozhodl odstartovat speciální akci. Se skvělými slevami na originální licence Windows 10 Pro a Windows 10 Enterprise LTSC uživatelé mohou ušetřit nemalé sumy peněz a vylepšit tak za pakatel své pracovní nástroje.

Godeal24 teleworking

Základní nabídka

Pro stabilní a co možná nejlepší práci na dálku je potřeba disponovat kvalitní operačním systémem a softwarem. Tyto produkty si nyní můžete pořídit s perfektní slevou, kdy vám jednoduše stačí zadat v košíku slevový kód vypsaný níže.

Windows za polovinu

Godeal24 si zároveň připravil další skvělou příležitost, díky které můžete aktualizovat operační systém na vašem starším počítači, nebo se případně vybavit pro nový stroj.

Slevový kód: SGO50

Prémiové balíčky se slevou

Slevový kód: SGO62

Další 55% slevy

Pokud hledáte vhodný software pro domácí použití, studium či práci, tak byste rozhodně neměli přehlédnout níže vypsané nabídky.

Slevový kód: SGO55

Celý proces nákupu je nesmírně jednoduchý a při placení si můžete vybrat z hned několika platebních metod. Samozřejmostí je také dodání kompletně zdarma bez jakýchkoliv poplatků. Mějte ale na paměti, že všechny výše zmíněné slevy jsou časově a kusově omezené, a proto byste s nákupem rozhodně neměli otálet.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Pokud byste při nákupu narazili na nějaký problém, nebo byste se zkrátka chtěli na něco zeptat, můžete se doslova kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu, která vám ochotně poradí za každé situace. Jednoduše stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se dočkáte odpovědi.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.