Zavřít reklamu

Je to již nějakou dobu nazpátek, co Apple v rámci operačního systému iOS přišel s možností pro vytvoření dlouhého snímku obrazovky v Safari. Pokud se tedy například nacházíte na nějaké webové stránky a chcete si ji celou rychle uložit v podobě PDF dokumentu, tak stačí, abyste vytvořili snímek obrazovky, klepnuli na miniaturu, a poté nahoře zvolili možnost celá obrazovka. Bohužel tato funkce ale není k dispozici i jinde, například na sociálních sítích. Naštěstí ale existuje jednoduchá a bezplatná aplikace, která dokáže snímky obrazovky spojit a vytvořit tak jeden dlouhý s veškerým obsahem.

Jak na iPhone vytvořit screenshot celé zdi na sociálních sítích

V případě, že chcete spojit více snímků obrazovky pod sebe a vytvořit tak dlouhý snímek obrazovky, tak se nejedná o nic složitého. Budete k tomu ale potřebovat bezplatnou aplikaci Tailor, kterou můžete stáhnout pomocí tohoto odkazu. Po stažení postupujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste si v nějaké aplikaci vytvořili několik snímků obrazovky za sebou.
  • Tyto snímky obrazovky se musí alespoň částí překrývat, aby mohla aplikace Tailor rozpoznat, že patří k sobě.
  • Jakmile budete mít snímky vytvořené, tak se přesuňte do aplikace Tailor.
  • Po prvním spuštění je samozřejmě nutné, abyste povolili přístup k fotografiím.
  • Vybrat si můžete přístup je k vybraným fotkám, pokud však potvrdíte přístup ke všem fotografiím, tak se v aplikaci nebudete muset o nic starat a Tailor vám vždy automaticky snímky obrazovky, které k sobě patří, spojí.
  • Mezi jednotlivými spojenými snímky obrazovky se poté můžete přesouvat přejetím prstu doprava či doleva.
  • Pokud chcete některý snímek obrazovky uložit, stačí níže klepnout na tlačítko Share.
  • Tímto se zobrazí menu sdílení, pomocí kterého lze snímek ihned sdílet napříč aplikacemi, popřípadě můžete klepnutím na Save Image spojený snímek obrazovky uložit do Fotek.

Na závěr bych chtěl jen podotknout, že je sice aplikace Tailor k dispozici zdarma, každopádně ale na každý vytvořený dlouhý snímek obrazovky přidá svoje logo a kromě toho se v aplikaci zobrazují reklamy. Pro většinu z nás se ale zajisté nejedná o žádný problém. Pokud byste se chtěli vodoznaku a reklam zbavit, popřípadě pokud byste chtěli podpořit vývojáře této skvělé aplikace, tak si ji samozřejmě můžete zakoupit. Vyjde vás na pouhých 79 korun v podobě jednorázového poplatku, což je cena jediné kávy. Rozhodně se tedy vývojáře případně nebojte podpořit – Tailor je chytrá aplikace, která funguje rychle a spolehlivě.

Dnes nejčtenější

.