Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době do akce opět zavítala velice oblíbená hra Agent A: A puzzle in disguise, kdy se zhostíte role speciálního agenta a budete čelit obrovskému problému. Jiný špion z nepřátelské organizace totiž pomalu likviduje vaše kolegy a vaším úkolem je, abyste jej chytře vystopovali a celý problém tak vyřešili. Čeká na vás 5 kapitol, ve kterých budete muset řešit různé hádanky a hlavolamy.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Storíes

Stažením aplikace Storíes získáte parádní nástroj, s jehož pomocí se můžete vrhnout do tvorby zajímavých koláží a podle sebe si je přizpůsobit tak, aby například vyprávěly nějaký příběh. Program nabízí řadu parádních funkcí, díky kterým je celá tvorba nesmírně jednoduchá a rychlá.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance AR

Správa financí se rozhodně neřadí mezi nejjednodušší úkoly a není tedy na škodu si vzít nějakého pomocníka. Aplikace Money Pro: Personal Finance AR si s tímto dokáže perfektně poradit, jelikož analyzuje vaše výdaje a příjmy a na základě těchto dat perfektně vizualizuje, jak vlastně nakládáte s penězi. Dokáže vás také naučit pracovat s rozpočtem a lépe tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Extreme Week Calendar

Jestliže hledáte nějakou parádní alternativu k nativnímu Kalendáři, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Extreme Week Calendar. Tato aplikace totiž dokáže skvělým způsobem posunout vaši produktivitu kupředu, kdy se postará o plánování vašich událostí a úkolů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Sleep Sounds: relaxing sounds

Máte problémy s usínáním? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli promeškat dnešní nabídku na aplikaci Sleep Sounds: relaxing sounds, která je vybavena kolekcí nejrůznějších uklidňujících zvuků. Program můžete samozřejmě nastavit tak, aby se přehrávání po určitém čase vypnulo, nebo jej použít i jako budík.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Lock’s Quest

Milovníky strategií by mohla potěšit sleva na aplikaci Lock’s Quest, ve které budete čelit hordám nebezpečných nepřátel. Sami se přitom ocitnete v roli chlapce jménem Lock, který je z dané invaze vcelku zdrcen a následně zjišťuje, že začíná válka. Hra popisuje 75 dlouhých dní, kdy se budete muset vypořádat s řadou obtížných úkolů a výzev.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

dB meter – noise measure

S pomocí aplikace dB meter – noise measure můžete velice snadno a rychle měřit hluk ve vašem okolí. Tento nástroj vám na základě vstupních dat bude vykreslovat přehlednou křivku a následně vám poskytne informace například o průměrném hluku v decibelech a dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.