Zavřít reklamu

Dostupnost nové generace iPhonů je zpravidla rok co rok problematická. Nicméně nejnovější iPhone 12 a zejména iPhone 12 Pro nám ukázaly, že na nový telefon od Applu si v některých případech musíme počkat i několik měsíců. V posledních týdnech se ale situace konečně zlepšuje a dostupné jsou prakticky již všechny modely, včetně té nejoblíbenější varianty.

Zatímco klasický iPhone 12 byl bezproblémově dostupný hned v prvních týdnech po zahájení prodeje, tak výkonnější iPhone 12 Pro na tom byl daleko hůře a zájemci o tento model si museli počkat i několik měsíců. Obzvlášť, pokud měli zájem o modrou variantu, která byla značně nedostatková. Nyní se však vše začíná vracet do normálu, a dokonce i iPhone 12 Pro Pacific Blue se základním 128 GB úložištěm je na našem trhu bezproblémově dostupný.

Pokud jste tedy po iPhonu 12 Pro pokukovali, máte nyní příležitost k nákupu. Mobil Pohotovost navíc k nejnovějším iPhonům dává 15% bonus na výkup, takže nabízí značně zvýhodněný přechod ze starého telefonu právě na novinku od Applu. Telefon si také můžete koupit na splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu.

Všechny modely iPhone 12 a iPhone 12 Pro koupíte tady

1520_794_iPhone 12 Pro

Dnes nejčtenější

.