Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cryptomator

Aplikace Cryptomator se dokáže postarat o dodatečné zabezpečení vašich dat. Tento nástroj konkrétně totiž šifruje všechny vaše soubory, které si ukládáte na cloud, a to ještě před jejich odesláním. Díky tomu se tak k datům následně nedokáže nikdo dostat. Pro práci s nimi budete potřebovat zadat buďto heslo, nebo se autentizovat za pomocí Touch/Face ID.

  • Původní cena: 229 Kč (129 Kč)

Bad North: Jotunn Edition

Pokud se řadíte mezi milovníky akčních strategií, tak byste se měli rozhodně alespoň podívat na titul Bad North: Jotunn Edition. V této hře se objevíte přímo v akci, kdy je vaše domovina pod útokem Vikingů, kteří dokonce zabili krále. Veškerá naděje ustupuje a vy, v roli následníka trůnu, budete muset zajistit přežití vašeho lidu. Pamatujte ale na to, že ve hře nejste nepřemožitelným hrdinou a vaším úkolem není vyhrát, ale útok odrazit a postarat se tak o zachování celé země.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Sunny Sea Ocean Sleep Sounds

Jak již samotný název napovídá, aplikace Sunny Sea Ocean Sleep Sounds vám nabídne rozsáhlou kolekci s různými, velice příjemnými zvuky, které vám primárně pomohou s usínáním. Využít je ale můžete například i při práci či učení pro dosažení maximální koncentrace.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Kingdom: New Lands

Další parádní strategie, která dnes zavítala do akce, je Kingdom: New Lands. V této hře s ikonickou retro grafikou se zhostíte role monarchy a budete muset z úplné nuly vybudovat prosperující říši. Přesně proto budete objevovat nové země, rekrutovat vojáky a postaráte se o bezpečí vašeho lidu. Jakmile se totiž setmí, budete muset čelit nejrůznějších nepřátelům.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Tea-Time! Talk!

Stažením aplikace Tea-Time! Talk! získáte neuvěřitelně zajímavý nástroj, který je určen pro milovníky čajů. Tento program totiž propojuje zmiňované milovníky čaje po celém světě, kteří si následně prostřednictvím videohovoru mohou společně užít zasloužený šálek čaje.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Widget Quotes

Operační systém iOS 14 s sebou přinesl řadu skvělých novinek, mezi které se řadí například příchod widgetů i na plochu. Toho využívá i aplikace Widget Quotes, která vás svým způsobem dokáže posunout vpřed. Program vám totiž zpřístupní widget, ve kterém vám bude zobrazovat nejrůznější citáty z oblastí, které si sami navolíte. Tímto způsobem tak můžete zlepšit svou motivaci, sebedůvěru, a zároveň se skvěle povzbudit.

  • Původní cena: 25 Kč  (Zdarma)

You Record Pro

Jestliže hledáte nějakou kvalitní a spolehlivou alternativu za nativní Diktafon, zbystřete. V rámci dnešní akce si totiž můžete pořídit aplikaci You Record Pro s parádní slevou, která se dokáže postarat o nahrávání audia. Program je tak přímo určen například pro studenty, žurnalisty a ostatní.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.