Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Earth 3D

Zajímáte se o zeměpis a rádi byste prohloubili své znalosti? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Earth 3D, která funguje jakožto interaktivní glóbus. Můžete se tak podívat na nejrůznější zajímavosti naší planety Země, kouknout na nejrůznější významné reálie a přečíst si stručné informace.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Video Player vGuru: DVD Player

Pokud hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní QuickTime Player, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Video Player vGuru: DVD Player. Jedná se o parádní přehrávač multimediálních souborů, který si dokáže poradit s přímou úpravou přehrávaného videa, kdy například můžete použít jeden z filtrů pro kvalitnější obraz nebo upravit jeho ostrost. Program zároveň zvládá přehrávání on-line videí, kdy stačí zadat URL adresu.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Bad North

Milovníkům akčních strategií by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na parádní titul Bad North. V této hře se ocitnete doslova přímo v akci, kdy je vaše domovská země pod útokem nájezdných vikingů, kteří už dokonce dokázali zabít krále. Vy z pozice jeho syna, tedy následovníka trůnu, budete muset rychle přijít s nejúčinnější taktikou a útok odvrátit. V titulu ale nedisponujete žádnou nadpřirozenou silou, a proto je vaším hlavním cílem, abyste se s touto výzvou nějakým způsobem poprali a zajistili přežití vašeho lidu.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

Poměrně velké oblibě se těší snímky, ve kterých je jejich pozadí rozmazané, zatímco hlavní objekt je perfektně ostrý. S tímto efektem si dokáže hravě poradit aplikace After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects, která za pomocí pokročilých algoritmů zajistí perfektně zpracování obrázku.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Loop Hero

Zakoupením aplikace Loop Hero si přijdete na parádní 2D rogue-like RPG, ve kterém na vás čeká spousta nejrůznějších a nejednoduchých výzev. Budete totiž čelit mocnému Lichovi, který svět uzamkl v nekončící smyčce, což s sebou přineslo vlnu chaosu. Vy budete muset za pomocí klasických karet rozhodovat o vašich následujících operacích, tedy o souboji s nepřáteli, rozmístění budov a podobně. Jak titul vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 14,99 € (12,74 €)

Dnes nejčtenější

.