Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám počínaje tímto víkendem budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Každý týden přijde na řadu jiné téma – tentokrát si vezmeme na paškál počasí. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Carrot Weather

Carrot Weather je naprostým favoritem velké většiny uživatelů, a není se čemu divit. Tato aplikace přináší obsáhlou, spolehlivou a vždy aktuální předpověď počasí, a nabízí také řadu dalších skvělých funkcí. Co se widgetů týče, můžete si u Carrot Weather nastavit různé druhy předpovědí od hodinové po týdenní, v nabídce jsou ale také různé widgety se zobrazením radarových map.

 

Aplikaci Carrot Weather stáhnete bezplatně zde.

Ventusky

Ventusky je aplikace, kterou si oblíbili zejména milovníci „radarových“ předpovědí počasí. Nabízí přesnou a aktuální předpověď počasí, doprovázenou dokonale přehlednými radarovými mapami, které obsahují informace všech možných typů. Pokud tedy chcete mít ve widgetech na ploše vašeho iPhonu vždy přesný přehled o aktuálním stavu srážek, větru nebo jiných povětrnostních podmínek, je Ventusky bez diskuze jasnou volbou.

Aplikaci Ventusky stáhnete za 99 korun zde.

In-Počasí

In-Počasí je oblíbená tuzemská aplikace, která rovněž přináší spolehlivou a aktuální předpověď počasí. In-Počasí v současné chvíli nabízí sice jen pár widgetů, ty ale obsahují naprosto všechny údaje, které byste mohli potřebovat. Widgety aplikace In-Počasí jsou k dispozici ve třech různých velikostech s odlišným způsobem zobrazení příslušných informací.

Aplikaci In-Počasí stáhnete bezplatně zde.

iOS Počasí

Mezi aplikace, které nabízí skvělé widgety pro počasí, jsme se rozhodli zařadit také nativní Počasí. V nabídce jsou tři různě velké widgety, z nichž každý zobrazuje potřebné informace jiným způsobem. Stejně jako u všech ostatních aplikací můžete i v případě nativního Počasí vybrané widgety upravovat tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.

Dnes nejčtenější

.