Zavřít reklamu

Většina modelů iPhonů ze sebe dokáže vyloudit vcelku hlasité tóny. Může se ale stát, že se vám navzdory vší snaze nedaří vyhnat hlasitost vašeho jablečného smartphonu na úroveň, kterou byste si představovali. Právě pro takové případy vám v dnešním článku přinášíme pětici tipů a triků pro efektivní zvýšení hlasitosti vašeho iPhonu.

Pohrajte si s ekvalizérem v Apple Music…

Pokud chcete u svého iPhonu nastavit vyšší hlasitost u přehrávání v Apple Music, spusťte na svém zařízení Nastavení a zamiřte k položce Hudba. Zajeďte k sekci Přehrávání, klepněte na položku Ekvalizér a vyberte zde variantu Noční poslech. Pokud budete poslouchat Apple Music přes reproduktory na svém iPhonu, bude přehrávání o něco hlasitější.

…a ve Spotify

Máte raději poslouchání hudby přes Spotify? I zde si můžete efektivně pohrát s hlasitostí přehrávání. V pravém horním rohu hlavní obrazovky aplikace Spotify klepněte na ikonku Nastavení a v menu, které se vám zobrazí, zvolte Přehrávání. V sekci Úroveň hlasitosti pak již stačí klepnout na položku Hlasitě.

Hlasité zvuky na iPhonu

Pokud chcete zvýšit celkovou hlasitost na vašem iPhonu, existuje snadné řešení. Na svém telefonu nejprve spusťte Nastavení a zamiřte do sekce Zvuky a haptika. Klepněte na položku Bezpečnost sluchátek, kde stačí zkrátka jen deaktivovat položku Tlumit hlasité zvuky. Dejte si ale vždy pozor, aby hlasitost byla při přehrávání ve sluchátkách přiměřená – nikdo z nás si jistě nechce poškodit sluch.

Delegujte zvuk

Vyzkoušeli jste všechna výše zmíněná řešení, ale pořád se nemůžete zbavit pocitu, že úroveň hlasitosti není dostatečná? Pak vám nejspíš nezbývá nic jiného, než přehrávání nebo hovor přesměrovat z vašeho iPhonu na jiné, hlasitější zařízení – například na HomePod, Apple TV nebo na jiný externí reproduktor. Při přehrávání si najděte ikonku AirPlay a poté stačí jen vybrat ze seznamu zařízení to, na kterém chcete přehrávat zvuk.

Umístění iPhonu

Poslední z našich doporučení nijak nesouvisí s prováděním specifických nastavení na vašem iPhonu, ale s jeho polohou. Některým z vás možná bude toto doporučení připadat jako směšně samozřejmé, najde se ale poměrně dost uživatelů, kteří si toto neuvědomují. Reproduktor se na vašem iPhonu nachází na jeho spodní straně. Pokud tedy chcete poslouchat hudbu z reproduktorů vašeho smartphonu, ujistěte se vždy, že jeho spodní část pokud možno není ničím zakrytá.

Bezdrátové reproduktory pro váš iPhone seženete zde.

Dnes nejčtenější

.