Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DayCost Pro – Personal Finance

Správa financí může dát mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu, když si na pomoc vezmete nějakého pomocníčka. Tím může být například aplikace DayCost Pro – Personal Finance, která monitoruje vaše výdaje a příjmy, díky čemuž vám následně prozradí, na čem nejvíce utrácíte, kde byste mohli ušetřit a naučí vás mít osobní rozpočet pod kontrolou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor cílí především na milovníky programování. S pomocí tohoto nástroje si totiž například přímo na cestách můžete zapisovat nejrůznější poznámky a rovnou i kód, a to v hned několika různých jazycích. Program je zároveň vybaven vlastním terminálem, dokáže se připojit k Gitům, FTP a dalším.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Alien Shooter 2 – Reloaded

Jestliže se považujete za milovníka akčních her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Alien Shooter 2 – Reloaded. V této hře s prvky RPG se totiž zhostíte role hrdiny, který je v situaci, kdy musí doslova zachránit celou naši planetu Zem před útokem nejrůznějších monster. K jejich poražení budete moci využít nejrůznější prostředky a užít si tak hodiny zábavy.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Resize, adjust and crop to fit

Jak již samotný název napovídá, aplikace Resize, adjust and crop to fit slouží pro úpravu velikosti, přizpůsobení a oříznutí vašich snímků. Program je primárně určen pro milovníky sociální sítě Instagram, kterým pomůže fotografii přizpůsobit do nejlepší podoby, aby následně neztratila na kvalitě při nahrání příspěvku.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Juxtaposer: cut, combine, edit

Další aplikace, která je určena pro úpravu vašich fotografií, je Juxtaposer: cut, combine, edit. S pomocí tohoto programu můžete v okamžiku z vašich snímků například odstraňovat pozadí, kombinovat je dohromady, měnit pozadí a podobně. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Plant Light Meter

Pokud ve vaší domácnosti pěstujete nejrůznější květiny, tak jistě víte, že nedostatek vláhy může způsobit obrovské problémy. Dalším nejběžnějším problémem poté je nedostatek slunečního svitu. S tímto vám dokáže parádně pomoci aplikace Plant Light Meter, která se pyšní obsáhlou databází květin.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Unit Converter Pro HD

S pomocí aplikace Unit Converter Pro HD, jak je z názvu zřejmé, dokáže v okamžiku převádět hodnoty napříč nejrůznějšími jednotkami. Program konkrétně nabízí přes 30 kategorií s více než 700 jednotkami měření, pyšní se jednoduchým uživatelským prostředím a samozřejmě ani nechybí podpora tmavého režimu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.