Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Každý rok 8. března oslavujeme takzvaný Mezinárodní den žen. Zároveň si v tomto směru můžeme povšimnout nejrůznějších kulturních rozdílů napříč světem, s čímž je úzce spojeno hned několik hnutí, která bojují za práva žen a rovnoprávnost. Abychom co možná nejlépe oslavili tento výjimečný den, Godeal24.com si připravil speciální slevovou akci, díky které můžete znatelně ušetřit na produktech společnosti Microsoft, například na operačním systému Windows či na nejpoužívanějším kancelářském balíčku Office.

Prohlédněte si úžasné nabídky k Mezinárodnímu dni žen na Godeal24.

GoDeal24 MDŽ

Windows 10 za 7,4 €, Office 2019 za 26,86 € a Windows 10 Pro + Office 2019 za 26,86 €

Gldeal24 přichází se speciální nabídkou, díky které si můžete zakoupit za licenci na Windows 10 Pro a Office 2019 dohromady, a to pouze za cenu klasického Officu 2019. Zároveň se vám nabízí 62% slevu, kdy stačí při nákupu níže vypsaných produktů zadat slevový kód ve znění SGO62 a cena se automaticky sníží.

50% sleva na Windows 10 s kódem SGO50

Při nákupu licence operačního systému Windows 10 pro váš domácí počítač přímo od Microsoftu vás možná překvapí cena, která se točí kolem 120 €. Na Godeal24 nyní můžete skvěle ušetřit a licenční klíč si pořídit již od 7,4 €. Pro akční cenu nezapomeňte zadat slevový kód SGO50 pro 50% slevu.

62% sleva na Office s kódem SGO62

S úžasnou 62% slevou si můžete přijít na sadu excelentních nástrojů, díky kterým bude vaše práce podstatně snazší a efektivnější. GoDeal24 při příležitosti Mezinárodního dne žen značně zlevnil Microsoft Office 2019 a 2019, díky čemuž si na licenci přijdete doslova za pakatel. V tomto případě platí slevový kód SGO62.

55% sleva na další produkty s kódem SGO55

Pokud vám žádná z výše vypsaných nabídek nevyhovuje a potřebovali byste spíše klíč pro programy Microsoft jako Project, Visio či rovnou Office, tak určitě oceníte i 55% slevu s kódem SGO55.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Při nákupu na GoDeal24 můžete počítat s prvotřídní péčí. Téměř ihned po dokončení objednávky vám objednané licenční klíče dorazí do vaší e-mailové schránky. Pokud byste se ale například setkali s problémem, nebo byste chtěli s nákupem zkrátka pouze poradit, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu. Jednoduše stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám někdo bude věnovat.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.