Zavřít reklamu

Do butiků světoznámého italského modního domu Gucci se ještě nějaký ten čas alespoň v rámci Česka nepodíváme a nakupování online není až taková zábava. Právě proto Gucci ve svém dnešním newsletteru pro zákazníky připravilo hru, kterou si můžete zahrát přímo ve svém prohlížeči na iOS nebo Android zařízeních s dotykovým displejem. Stačí, když hru spustíte na iPhone nebo smartphone s Androidem a můžete okamžitě začít hrát. Smyslem hry je sbírat při běhu lesem a dalšími lokacemi nejrůznější předměty a zároveň se vyhýbat nepříjemným překážkám.

Mezi věcmi, které sbíráte, nechybí ani některé symboly společnosti Gucci a hlavní hrdina, kterého ovládátem je samozřejmě oblečen do legendárního Gucci Supreme kabátu. Hra má velmi dobrou grafiku, okamžitou odezvu na ovládání, které probíhá pomocí swipování z jedné strany displeje na druhou a celkově běží neskutečně svizně. Je až s podivem, jak daleko mohou vývojáři zajít u hry, která běží v mobilní verzi Safari pro iOS. Pokud se nemůžete dočkat, až zase vyrazíte do Gucci, můžete si čekání zkrátit pomocí této hry.

Nezapomeňte, že hru je možné spustit pouze na zařízeních s dotykovým displejem a přesně daným rozlišením. Pokud se ji rozhodnete vyzkoušet, podělte se s námi v komentářích o skóre, kterého jste dosáhli.
Gucci Camp si můžete zahrát přímo zde. (pouze na smartphone)

Dnes nejčtenější

.