Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Easy QR Code Generator

Potřebujete na svém iPhonu rychle a pokud možno co nejjednodušeji vygenerovat QR kód? Poslouží vám k tomu skvěle zkratka s názvem Easy QR Code Generator, s jejíž pomocí můžete vytvořit QR kód pro libovolnou URL adresu.

Zkratku Easy QR Code Generator stáhnete zde.

Phone Shortcut

Díky zkratce s názvem Phoen Shortcut si můžete na svém iPhonu vytvořit seznam oblíbených, užitečných, nebo třeba pracovních kontaktů, a kdykoliv si ho nechat zobrazit pro snadné a rychlé kontaktování – ať už voláním, nebo zprávou. Zkratku si můžete také přidat na plochu vašeho iPhonu. Zkratka Phone Shortcut vyžaduje přístup ke kontaktům na vašem iPhonu.

Zkratku Phone Shortcut stáhnete zde.

Chores

Zkratka s názvem Chores vás umí upozornit na jakoukoliv činnost nebo úkol, který se pravidelně opakuje po určitém intervalu. Na rozdíl od nativních Připomínek, které do jisté míry umí totéž, vám ale tato zkratka začne příslušný interval odpočítávat ve chvíli, kdy daný úkol splníte. Zkratka spolupracuje s nativními Připomínkami ve vašem iPhonu.

Zkratku Chores stáhnete zde.

Agenda

Zkratka Agenda se stane tak trochu vaší osobní asistentkou. S předstihem, jehož délku si sami zvolíte, vám na požádání poskytne přehled blížících se událostí z nativního Kalendáře ve vašem iPhonu. Kromě toho vám Agenda umí poskytnout také informace o počasí. Zkratka vyžaduje přístup k vašemu kalendáři a poloze.

Zkratku Agenda stáhnete zde.

 

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.