Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

MKV2MP4

Pokud častokrát pracujete s různými videi a mnohdy je potřebujete převést do rozšířeného formátu MP4, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci MKV2MP4, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Tento nástroj si dokáže v okamžiku a v perfektní kvalitně poradit s převodem videí ve formátu MK2 do MP4 a dokonce zvládá i převod hned několika souborů najednou.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

PRO Disk Cleaner

Jak již samotný název napovídá, aplikace PRO Disk Cleaner se dokáže postarat o efektivní správu úložiště. Program dokáže v rychlosti proskenovat celý váš disk a případně odstranit nepotřebný balast, který by vám jinak pouze zbytečně zabíral místo. Aplikace se poté pyšní podporou tmavého režimu a jednoduchým, minimalistickým uživatelským prostředím.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Tipard MTS Converter – MP4/MOV

Aplikace Tipard MTS Converter – MP4/MOV představuje podobné řešení jako zmiňovaný nástroj MKV2MP4. S pomocí tohoto programu můžete vaše videa převádět napříč nejrůznějšími dnes nejpoužívanějšími formáty, exportovat DVD do souboru, videa navzájem spojovat a podobně.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Today Tomorrow

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by dokázal posunout vaši produktivitu kupředu, tak byste se měli přinejmenším podívat na Today Tomorrow. S pomocí tohoto nástroje si totiž budete perfektně organizovat váš den a veškeré úkoly, díky emuž budete mít nad vším skvělý přehled.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Jupiter Hell

Milovníci tahových, rogue-like strategií by poté rozhodně neměli přehlédnout titul Jupiter Hell. V této RPG hře se sci-fi nádechem se totiž objevíte v neprobádaných hloubkách vesmírných pekel, kde se budete muset utkat s řadou nejrůznějších nepřátel. Mezi ně se řadí nemrtví, démoni a další monstra.

  • Původní cena: 20,99 € (16,79 €)

Dnes nejčtenější

.