Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Tipard All Music Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Tipard All Music Converter slouží pro převádění vašich audio souborů napříč nejrůznějšími formáty. Program si naštěstí dokáže poradit se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, zvládá spojit či rozdělit zmiňované audio soubory, extrahovat zvuk z videa a před exportem vám nabídnout řadu nejrůznějších nastavení pro přizpůsobení zvuku.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

iWriter Pro

Jestliže hledáte nějaké snadnější alternativní řešení za programy jako Apple Pages či Microsoft Word, zbystřete. Do akce totiž znovu zamířila vcelku oblíbená aplikace iWriter Pro. Jedná se o textový proces s přivětivým, minimalistickým uživatelským prostředím, který nabízí snadné formátování textu a všechny vaše dokumenty synchronizuje skrze iCloud. Samozřejmostí je poté i možnost exportu v nejrůznějších formátech (HTML, PDF, RTF, ePUB, LaTeX), možnost tvorby diagramů a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

iScherlokk

V rámci operačního systému macOS pro vyhledávání (nejen) souborů funguje vcelku spolehlivě nativní Spotlight. Pokud ale hledáte něco efektivnějšího pro ještě náročnější hledání, možná by vás mohl zaujmout program iScherlokk. Tento nástroj na základě několika kritérií dokáže v okamžiku prohledat váš disk a ihned vám soubor/složku ukázat.

  • Původní cena: 329 Kč (279 Kč)

Earth 3D – World Atlas

S pomocí aplikace Earth 3D – World Atlas můžete velice snadno a hravou formou rozvíjet své znalosti z oblasti zeměpisu. Dalo by se říci, že se jedná o praktický interaktivní atlas, kdy se můžete prohlédnout na významnosti naší planety a známé reálie, o čemž se zároveň dočtete stručné informace.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Intruder

Milovníky akčních stealth her poté rozhodně potěší dnešní 50% sleva na titul Intruder. V této hře pro více hráčů na vás čeká řada nejrůznějších výzev, kdy budete muset spolupracovat, přijít s nejlepší taktikou a tiše komunikovat s pomocí spoluhráči. Titul nabízí hodiny zábavy a jak hra vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 16,79 € (8,39 €)

Dnes nejčtenější

.