Zavřít reklamu

V posledních dnech začalo čím dál více leakerů tvrdit, že má Apple dle jejich zdrojů naplánovanou na 16. březen první letošní konferenci, na které světu ukáže novinky v čele s lokalizátory AirTags, iPady Pro či AirPods. Přestože se s ohledem na množství “potvrzení” již zdálo konání prakticky jisté, velmi dobře informovaná agentura Bloomberg nyní hodila do tohoto termínu vidle a tvrdí opak – tedy že s Keynote 16. března nemáme počítat. 

Rozporovat termín se rozhodl konkrétně reportér Bloombergu Mark Gurman a to na Twitteru, na který napsal, že 16. března Keynote neproběhne, čímž však nechal otevřená vrátka pro jiné termíny konání akce. Konference tedy může proběhnout buď 9. března, o čemž se též před pár týdny spekulovalo, nebo až 23. či 30. března – tedy pokud v Applu s březnem stále počítají. Zda má Gurman pravdu či nikoliv je ale v tuto chvíli velmi těžké posoudit, jelikož si v posledních měsících užil několik velkých přešlapů, ale také velkých leakerských vítězství. 

Nové produkty se můžou v březnu představit samozřejmě i mimo jakoukoliv Keynote. V poslední době si totiž Apple vcelku oblíbil odhalování novinek skrze tiskové zprávy, které využil například pro AirPods Max, AirPods Pro, iPady Pro 2020, iPhony SE 2. generace či upgradované iMacy nebo MacBooky s procesory Intel. Nebylo by proto přespříliš překvapivé, kdyby se i AirTags a nové generace iPadů Pro i AirPods odhalily právě skrze tiskovku. 

Dnes nejčtenější

.