Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Photobox Widget

Operační systém iOS/iPadOS s sebou přinesl řadu parádních novinek, mezi které se řadí asi nejpopulárnější widgety. Aplikace Photobox Widget na tuto vychytávku skvěle navazuje, protože vám poskytne nové widgety, do kterých si můžete umístit vaše fotografie. Tímto způsobem si tak přímo na plochu můžete prakticky „vyvěsit obraz“ s vaším nejoblíbenějším snímkem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Agenda

Klíčem k produktivitě je bezesporu plánování a organizace úkolů. S tímto vám dokáže parádně pomoct aplikace Extreme Agenda, která funguje zároveň jako kalendář, správce úkolů, připomínek, uchovává důležité kontakty v podobě adresáře, pracuje s událostmi a podobně.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

Emoji Camera – unique filters

Stažením aplikace Emoji Camera – unique filters získáte parádní nástroj, který vám dokáže poskytnout hromadu zábavy. Tento program totiž nabízí hned několik druhů těch nejrůznějších filtrů a emotikon, s jejíchž pomocí můžete takřka kdykoliv ozvláštnit vaše fotografie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MicSwap MultiTrack Pro: Studio

Jak již samotný název napovídá, aplikace MicSwap MultiTrack Pro: Studio primárně cílí na potřeby studentů, muzikantů, tvůrců podcastů a podobně. S pomocí tohoto nástroje můžete nahrávat či importovat audio, různě prohazovat mikrofony a používat řadu nejrůznějších efektů.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Epica Pro – Epic camera

Další aplikace, která vám umožní zábavnou formou vylepšit vaše fotografie, je Epica Pro – Epic camera. Tento oblíbený nástroj taktéž nabízí řadu nejrůznějších filtr, efektů a objektů, které můžete kdykoliv použít. Zároveň zde najdete sekci s inspirací pro možné úpravy a výsledné fotografie můžete rovnou exportovat a sdílet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Big Days – Countdown

Jste poměrně zapomnětliví a může se vám dokonce stát, že zapomenete na něčí narozeniny? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Big Days. Do tohoto nástroje si zadáte pouze danou událost, nastavíte její datum a program započne odpočet. Zároveň vám poskytne i praktický widget, díky čemuž budete vždy vědět, kolik dní vám zbývá. To se samozřejmě nemusí vztahovat pouze na zmiňované narozeniny, ale prakticky na cokoliv.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Titan Quest HD

Fanoušky RPG titulů rozhodně potěší dnešní sleva na aplikaci Titan Quest HD. V této hře na vás čeká parádní příběh, kdy mocní titáni utekli z jejich vězení a vydali se na zničení planety Země. Problém ale je, že samotní bohové je nedokážou zastavit a potřebují vaši pomoc. Spolu s vaší postavou tedy budete prozkoumávat přilehlé země, bojovat s hordami nepřátel a sbírat stále lepší vybavení.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.