Zavřít reklamu

V dnešním díle našeho pravidelného seriálu o nejzajímavějších zkratkách pro iOS se zaměříme na nástroje, které vám usnadní, zpříjemní a zefektivní práci s tapetami na vašem iPhonu. Můžete se těšit například na zkratku, která vám na ploše bude zobrazovat informace o aktuálním počasí, nebo na zkratku, s jejíž pomocí si můžete nastavit automatickou změnu náhodných tapet na uzamčené obrazovce nebo na ploše vašeho iPhonu.

Lock Screen Wallpaper

Zkratka s názvem Lock Screen Wallper automaticky vybere z alba ve fotogalerii na vašem iPhonu náhodnou fotografii a nastaví ji jako tapetu na vaši uzamčenou obrazovku. Ve výchozím nastavení je jako zdrojové album nastaveno album s nejnovějšími fotkami – doporučujeme vám vytvořit si vlastní album s tapetami, po instalaci zkratky klepnout na tři tečky v pravém horním rohu její karty a změnit zdrojové album. Zkratka vyžaduje přístup k aplikaci Fotky na vašem iPhonu.

Zkratku Lock Screen Wallpaper stáhnete zde.

Wallpaper Changer

S pomocí zkratky jménem Wallpaper Changer můžete na svém iPhonu jednoduše a rychle aktivovat náhodné střídání tapet na uzamčené obrazovce. Pokud po instalaci této zkratky klepnete na její kartě na tři tečky v pravém horním rohu, můžete změnit zdrojové album tapet, případně nastavit, že se fotografie budou namísto uzamčené obrazovky střídat na ploše vašeho iPhonu. Zkratka Wallpaper Changer vyžaduje přístup k nativním Fotkám na vašem telefonu.

Zkratku Wallpaper Changer stáhnete zde.

Weather Wallpaper

Postrádáte na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu zobrazení informací o aktuálním počasí? Pak byste si určitě měli stáhnout zkratku s názvem Weather Wallpaper. Tento užitečný pomocník vám umožní nastavit si na uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu tapetu spolu se základním údaji o stavu počasí. Při nastavování zkratky si můžete zvolit, zda se informace budou zobrazovat na horní nebo na spodní straně obrazovky nebo nastavit pozadí textu pro lepší čitelnost. Zkratka Weather Wallpaper vyžaduje přístup k nativním Fotkám na vašem iPhonu a k vaší poloze.

Zkratku Weather Wallpaper stáhnete zde.

Unsplash Random Wallpaper

Také poslední zkratka z našeho dnešního výběru se týká práce s tapetami. Jak název napovídá, umožní vám zkratka Unsplash Random Wallpaper umístit na uzamčenou obrazovku nebo plochu vašeho iPhonu náhodně vybranou tapetu z fotoserveru Unsplash. Tapeta bude vždy automaticky upravena tak, aby pokud možno co nejlépe seděla na displeji vašeho telefonu. Zkratka Unsplash Random Wallpaper vyžaduje přístup k nativním Fotkám na vašem iPhonu, u zkratky si můžete nastavit motivy a témata tapet.

 

Zkratku Unsplash Random Wallpaper stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.