Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Recordam

S nahráváním obrazovky si dokáže systém macOS poradit díky nativní aplikace Snímek obrazovky. Pokud ale hledáte nějaké vhodné a spolehlivé alternativní řešení, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na program Recordam. Program nabízí perfektní možnosti a nabízí jednoduché uživatelské prostředí.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Bridge Constructor

Máte rádi zábavné hry, které zároveň procvičí vaše logické myšlení? V takovém případě by se vám mohl zalíbit titul Bridge Constructor, ve kterém se zhostíte role stavebního inženýra, kdy se konkrétně budete soustředit na stavbu mostů. Rozhodně se ale nejedná o nic jednoduchého. Mosty totiž musí vydržet určitý nápor a vaše zdroje budou samozřejmě omezené.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Super Denoising – Photo Noise Reduction

Jak již samotný název napovídá, aplikace Super Denoising – Photo Noise Reduction slouží pro redukci šumu z vašich fotografií. Tento nástroj dokáže profesionálně pracovat se snímky, které bohužel sužuje nedostatek osvětlení a vysoké ISO, což se může podepsat právě na šumu.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

QSpace

Aplikace QSpace vám dokáže posloužit jakožto náhrada nativní aplikace Finder. Taktéž se totiž jedná o správce vašich souborů, který vám ale umožní si procházet hned několik oken zároveň ve srovnané podobě. Přirovnat bychom jej mohli například k programu Total Commander. Samozřejmě nechybí ani podpora připojení na FTP, SFTP, OneDrive a další.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Rust

Řadíte se mezi milovníky her, ve kterých bojujete o vlastní přežití? Pokud ano, rozhodně by ve vaší knihovně neměl chybět survival titul Rust, ve kterém začnete úplně nazí, pouze s obyčejným kamenem. Postupně si budete muset nasbírat potřebné zdroje, získat vybavení a vypořádat se s nástrahami přírody i ostatními hráči.

  • Původní cena: ()

Dnes nejčtenější

.