Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Den svatého Valentýna dnes připadá na neděli, čímž vytváří dokonalou atmosféru na celý víkend pro všechny zamilované, kteří se rozhodli oslavit tento svátek lásky. Ačkoliv to letos může vypadat trošku jinak, když všichni trávíme většinu času doma, přesto nás nic nezastaví od nakupování těch nejrůznějších dárků – především tedy v okamžiku, kdy jde o významnou slevu. Produkty Microsoft jako Windows 10 a Office jsou skvělou volbou, díky které můžete aktualizovat počítač a zlepšit tak jeho výkon.

Rozdávat lásku je poměrně jednoduché. Umět ale udělat radost sobě samotnému dá někdy pořádně zabrat. Oslavte proto letošní svátek svatého Valentýna akcí Obdaruj i sebe. Kup dárek pro osobu, kterou znáš nejlépe – pro sebe! Godeal24 právě odstartoval úžasnou Valentýnskou obří akci, ve které si můžete přijít na Windows 10 a Office 2019 za bezkonkurenční ceny. Zároveň obchod připravil spoustu párových akci se speciální slevou, kdy můžete ušetřit na nákupu dárku.

GoDeal24 valentyn

Valentýnská obří sleva – Software Microsoft s až 88% slevou

Godeal24.com je jedním z největších a nejspolehlivějších online obchodů, který se specializuje na prodej softwarových licencí za ty nejúžasnější ceny, přičemž se pyšní bleskurychlým dodáním skrze e-mail. Při příležitosti letošního svátku svatého Valentýna navíc odstartovali Valentýnské obří slevy, kdy můžete ušetřit až 88 %.

Speciální valentýnská nabídka – Nakup pár, ušetři ještě více! Limitovaná nabídka

Produkty za polovinu – Nakup pár, ale zaplať jeden s kódem SGO50

Office 2019 a 2016 s 62% slevou s kódem SGO62

Další skvělé nabídky – Sleva 55 % s kódem SGO55 na produkty pro práci z domova

Nakupování na Godeal24 je neuvěřitelně jednoduché. Ihned po objednání totiž obdržíte e-mail s vašimi licenčními klíči, aniž byste na ně museli čekat dlouhé dny. Pokud byste navíc měli jakoukoliv otázku, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu. Jednoduše stačí napsat e-mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se dočkáte odpovědi.

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Šťastný svátek svatého Valentýna!


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.