Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Affinity Photo

Bezesporu nejoblíbenější aplikací pro úpravu fotografií je Adobe Photoshop. Pokud ale hledáte nějakou levnou, ale přesto kvalitní alternativu, rozhodně byste neměli přehlédnout program Affinity Photo. Jedná se o plnohodnotnou náhradu, která vám nabídne všechny potřebné nástroje.

  • Původní cena: 1 290 Kč (649 Kč)

Affinity Designer

Další aplikace, která pochází od stejného vývojáře, je Affinity Designer. V tomto případě se jedná o kvalitní alternativu k programu Adobe Illustrator, který vám samozřejmě umožní perfektně pracovat s vektorovou grafikou. Jak aplikace funguje a vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 1 290 Kč (649 Kč)

Affinity Publisher

Poslední aplikace od zmiňovaného vývojáře, která je dnes k dostání taktéž se stejnou slevou, je Affinity Publisher. V tomto případě se opět jedná o spolehlivou alternativu k programu od společnosti Adobe, konkrétně tedy k InDesign. S pomocí tohoto nástroje tak můžete vytvářet například parádní návrhy časopisů, brožurek, propagačních materiálů a podobně.

  • Původní cena: 1 290 Kč (649 Kč)

Disk LED

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy vám například nereagoval Mac a vy jste nevěděli, čím je to způsobeno? Jedním možným problémem může být přetížená disková aktivita. O tom vás dokáže rychle informovat aplikace Disk LED, která vám ihned v horním menu baru zobrazí, zdali není disk přetížen za pomocí zelené a červené barvy.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Plague Inc: Evolved

Zakoupením aplikace Plague Inc: Evolved získáte parádní a v posledním roce velice oblíbenou hru, ve které budete muset doslova vyhladit lidstvo. Budete totiž hrát buďto za virus, bakterii, plíseň a podobně, kdy nejprve musíte nakazit každého člověka a následně jej odstranit. Musíte si ale dávat pozor na náhodné mutace a na výzkumné týmy, které vás dokáží zpozorovat a případně vyvinout lék.

  • Původní cena: 14,99 € (5,99 €)

Dnes nejčtenější

.