Zavřít reklamu

Osobně si stojím za tím, že jsou Apple Watch jedním z nejlepších produktů, které v posledních letech kalifornský gigant představil. Jablečné hodinky totiž dokáží naprosto perfektně zjednodušit každodenní život. Pravdou ale je, že se užitečnost Apple Watch jedincům, kteří je nevlastní, velice těžko vysvětluje. Dokud si tedy hodinky od Applu nepořídíte, tak si můžete jen domýšlet, jak a v čem vám dokáží pomoci. Jestliže už delší dobu mezi vlastníky Apple Watch patříte a přijde vám, že už vás lehce nudí, tak rozhodně není všem dnům konec. V tomto článku se podíváme na 7 aplikací, díky kterým probudíte ve svých Apple Watch druhý život.

Trivia Crack

Pokud bychom se měli podívat na nejlepší hry pro Apple Watch, tak se na prvních příčkách rozhodně umístí Trivia Crack. Dost možná už jste někdy v minulosti tuto hru hráli, například na iPhonu – dobrou zprávou však je, že Trivia Crack nyní můžete hrát i na Apple Watch. Koncept této hry je naprosto jednoduchý. Dostanete se do „zápasu“ s kamarádem či s kýmkoliv jiným na světě a začnete odpovídat na otázky. V každé kategorii pak musíte správně odpovědět alespoň na jednu otázku. Jedinec, který jako první odpoví správně na více otázek, vyhrává. Díky Apple Watch můžete hrát Trivia Crack doopravdy naprosto kdekoliv – hru si totiž spustíte přímo na zápěstí. Berte však v potaz, že se jedná o velmi návykovou záležitost. Existuje už sice pokračování této hry s číslovkou 2, avšak tato verze není k dispozici na jablečné hodinky. Problémem pro někoho může být pouze anglický jazyk, avšak v dnešní době se již o velkou překážku nejedná.

Aplikaci Trivia Crack stáhnete zde

Spotify

Život bez hudby není pro většinu z nás život. Hudba nás může doprovázet naprosto všude – v městské hromadné dopravě, při učení, v práci, anebo kdykoliv a kdekoliv jinde. Aplikaci Spotify jsme do seznamu těchto aplikací umístili z toho důvodu, že nabízí opravdu mnoho skvělých funkcí, které se vám mohou hodit. V minulosti tomu tak ale nebylo – aplikace Spotify pro Apple Watch nebyla vůbec dobrá a vyplatilo se jí spíše vůbec nepoužívat. Samozřejmě můžete přímo na vašem zápěstí ovládat přehrávání a hlasitost. Kromě toho ale také nechybí funkce například pro streamování skladeb přímo z Apple Watch, a to například do sluchátek AirPods. Hudbu si můžete komfortně vybrat z vašich playlistů a oblíbených skladeb. Samozřejmě nenajdete ve Spotify pro jablečné hodinky naprosto všechny funkce z iPhone, i přesto je zde ale funkcí požehnaně.

Aplikaci Spotify stáhnete zde

Lifeline: Whiteout

Výše zmíněná hra Trivia Crack rozhodně není jedinou hrou, kterou můžete na Apple Watch hrát. Jestliže jste spíše na příběhové hry, ve kterých můžete ovládat osud někoho jiného, tak vám mohu z vlastní zkušenosti doporučit herní sérii Lifeline. V jednotlivých dílech se spojíte s hlavním hrdinou, který například ztroskotal na neznámé planetě. Právě vy jste jediní, kteří se s ním mohli spojit, a tak mu radíte ohledně dalších kroků. Zdali se hrdina půjde schovat do ztroskotané lodi, anebo zdali půjde na průzkum, je jen a jen na vás. V rámci Lifeline: Whiteout se poté ocitnete na zamrzlém neznámém místě s hrdinou, který absolutně neví, jak se tam dostal. Zdali se vám jej podaří zachránit je jen a jen na vás. Veškerá rozhodnutí můžete provádět přímo na vašem zápěstí s tím, že vám na něj chodí i samotné notifikace s příběhem. Nezapomeňte si v App Storu vyhledat i ostatní díly této hry – stačí zadat Lifeline.

Aplikaci Lifeline: Whiteout stáhnete zde

Nike Run Club

Apple Watch jsou určené především proto, aby vás motivovaly ke cvičení, a aby sledovaly vaše zdraví. Na našem magazínu už jsme nesčetněkrát psali o tom, jak jablečné hodinky určitému jedinci zachránily život, což je rozhodně více než pozoruhodné. Pokud chcete provádět cvičení, tak máte k dispozic nespočet různých aktivit – můžete například posilovat, plavat, hrát kolektivní hry, anebo běhat. Jestliže patříte mezi jedince, kteří rádi běhají, tak byste si měli stáhnout aplikaci Nike Run Club. Jedná se o skvělou aplikaci, díky které zůstanete motivováni a zároveň budete schopni sledovat svůj pokrok. V motivování vám pomohou také všemožné žebříčky, ve kterých se můžete předhánět s vašimi přáteli. Pokud splníte nějakou výzvu, tak samozřejmě obdržíte odznak či jinou trofej.

Aplikaci Nike Run Club stáhnete zde

Waterminder

Pravidelný pitný režim je pro zdraví velmi důležitý a měl by jej dodržovat naprosto každý z nás. Uvádí se, že by měl obyčejný člověk vypít okolo 2,5 litru tekutiny za jeden den. Dost možná už jste někdy nějakou aplikaci, která vás dokáže v dodržení pitného režimu motivovat, vyzkoušeli. iPhone však nemáme po celý den u sebe, a tak se může stát, že si nějaké notifikace na „napití se“ nevšimneme. Apple Watch nám však po celý den sedí na zápěstí a veškeré notifikace si můžeme ihned prohlédnout. Jestliže tedy máte s pitným režimem problémy, tak se vám bude aplikace Waterminder určitě hodit. Můžete si ji zakoupit za 129 korun, rozhodně vás ale dokáže motivovat a osobně si myslím, že se jedná o skvělou investici.

Aplikaci Waterminder stáhnete zde

Moodistory

Během dne se u člověka mohou vystřídat různé nálady. Někdo je náladový více, někdo naopak méně. Přes den se můžeme setkat s mnoha různými vlivy, které na člověka mohou působit negativně, ale i pozitivně. Občas stačí, aby vám někdo nedal přednost na křižovatce, anebo aby vás nějakým způsobem naštval nadřízený. Jestliže byste si chtěli zkusit svou náladu přes den zkusit zapisovat, můžete pro to využít aplikaci Moodistory. Během několika dnů se tak můžete zpětně ohlédnout a zjistit, jak se vaše nálada během dne mění. Záznamy nálad si poté můžete jednoduše exportovat do PDF, což se může taktéž v určitých situacích hodit. Aplikace Moodistory vás vyjde na 129 korun.

Aplikaci Moodistory stáhnete zde

Streaks

První den z nového měsíce je úspěšně za námi. Pokud se vám stále daří držet novoroční předsevzetí, tak mi nezbývá nic jiného, než vám pogratulovat. Jestliže ale pro plnění novoročních předsevzetí pomalu ztrácíte motivaci a vracíte se zpět do vyjetých kolejí, tak je třeba s tím zavčas něco udělat. Využít můžete aplikaci Streaks, která vám perfektně pomůže s vytvořením každodenních návyků. Podobně jako Waterminder, tak i aplikace Streaks je s vámi na vašem zápěstí po celý den. Dobrou zprávou je, že aplikace Streaks dokáže spolupracovat s aplikací Zdraví, díky čemuž můžete jednoduše zjistit, kdy jste konkrétní úkol dokončili. Aplikace Streak má jednoduché rozhraní, ve kterém se rychlé zorientujete. Streaks vychází také na 129 korun.

Aplikaci Streaks stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.